Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zacząć inwestować w bitcoin - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372)
+---- Wątek: Jak zacząć inwestować w bitcoin (/Temat-Jak-zaczac-inwestowac-w-bitcoin-133324)

Strony: 1 2

RE: Jak zacząć inwestować w bitcoin - kubagrzybowski - 18-05-2016 16:34

Ja wrzucam wszystkie BTC na BotSport, stabilny HYIP zwrot ok 2% dziennie, wypłata w dowolnym momencie
RefLink || czysty

RE: Jak zacząć inwestować w bitcoin - feniks9696 - 19-05-2016 19:57

(17-05-2016 23:53)MisieQ88 napisał(a):  P.S. Poza tym sorry za wyrażenie PIER***ISZ, jakie 180 dni na zwrot inwestycji?? Wszystko zależy od kwoty inwestycji, od ilości aktywnych poleconych i strategii późniejszych reinwestycji. Zwykle zwrot to około 3miesięcy, przy większych inwestycjach może to być nawet trochę ponad 2 miesiące - około 70 dni, więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś 180 dni.

Nie mówię tu o czasie zwrotu inwestycji, lecz o wyciągnięcia włożonych tam własnych pieniędzy z tej strony.
A co do mojego polecenia strony po prostu odpowiedziałem na pytanie, więc wyczliuj.

RE: Jak zacząć inwestować w bitcoin - MisieQ88 - 19-05-2016 21:29

A powiedz mi czym się różni inwestycja od włożonych własnych pieniędzy?? Bo chyba nie znasz tego pojęcia. Skoro wsadzam gdzieś pieniądze to jest to inwestycja, która ma mi przynieść jakiś zysk. Poza tym jest tak jak napisałem "wyciągnięcie włożonych tam własnych pieniędzy" trwa zwykle około 3 miesięcy (po tym czasie już zarabiamy, czyli pieniądze które wsadziliśmy zarabiają na siebie) czasem przy większych inwestycjach (czyli pieniądzach tam włożonych) skraca się czas zwrotu tych pieniędzy. Nie będę "czilował" jak nie masz pojęcia o czym bredzisz...