![]() |
CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) (/Temat-CELE-dniowka-100-i-podroz-dookola-swiata-133189) |
RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - eciver - 15-05-2016 21:03 Będziesz nagrywał własne filmy o gotowaniu? RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 15-05-2016 21:24 tak będę ![]() ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 16-05-2016 06:05 Jestem zawodowym kierowcą a w poniedziałki zawsze jest najwięcej pracy, nie wiem czy znajdę dzisiaj czas ![]() wczoraj się udało pozyskać 2 fanów na FP, moi pierwsi ![]() PLAN NA DZISIAJ zrobić cokolwiek ZAROBEK Projekt A zatwierdzony 0$ ogólny 9.96$ Projekt B 0$ oczekuje na akceptacje do sieci partnerskiej PROBLEM problem na dziś : brak czasu RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - mahuzz - 16-05-2016 07:54 Może to głupie pytanie na forum dla zarabiajacych, ale podrzucisz link do kanału? Chociażby na priv ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 17-05-2016 13:35 (16-05-2016 07:54)mahuzz napisał(a): Może to głupie pytanie na forum dla zarabiajacych, ale podrzucisz link do kanału? Chociażby na priv jasne i tak miałem wrzucić link tylko chciałem trochę uporządkować kanał ![]() jakby ktoś pytał to nagrywam kamerą GoPro 4 Black ( wiem ,że nie profesjonalny sprzęt ale innego nie mam ![]() https://www.youtube.com/channel/UCdiQC4ts7okTdUBwiu93lEA dostałem wiadomość od sieci partnerskiej ,że muszę wrzucić jeszcze jeden film, będę musiał skleić coś na szybko jakąś duperele "zapychacza" ![]() PLAN NA DZISIAJ Projekt A -lekki spam -spróbuje pozyskać fanów na FP Projekt B -Przygotowanie się do nagrania filmu ZAROBEK Projekt A zatwierdzony 0$ ogólny 9.96$ +2.98$ = 12.94$ Projekt B 0$ oczekuje na akceptacje do sieci partnerskiej może przystąpić do jakiejś grupy "share for share" tylko gdzie takiej szukac ? RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 18-05-2016 15:49 ehhh mało czasu dzisiaj ![]() ![]() PLAN NA DZISIAJ Projekt A -błaganie o fanów ![]() Projekt B -Przygotowanie się do nagrania filmu ZAROBEK Projekt A zatwierdzony 0$ ogólny 12.94$ +3.93$ = 16.87$ Projekt B 0$ oczekuje na akceptacje do sieci partnerskiej RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - wiezaawieza - 18-05-2016 17:29 Mógłbyś trochę popracować nad jakością filmików / obróbką. Popatrz na inne kanały choćby nawet FoodEmperior czy jak on tam ma ;D Zadbaj o światło i na koniec ładnie przygotuj danie na talerzu. To głównie przyciąga widzów chyba ;D A ogólnie to gratuluję pomysłu i tego, że się realizujesz. Powodzenia ! Ps: Wiem, że teraz walczysz o sieć partnerską ale takie filmiki jak opening Cyprus Delight za 10zł (z tego co patrzyłem na necie ![]() ![]() Polecam ci też zalajkować różne strony na facebooku z "Food" w nazwie. Co chwilę dają jakieś filmiki z przepisami, które na fejsie ogląda nawet kilka milionów osób, a tych filmików nie ma na youtubie. Jakbyś sam zrobił filmik na podstawie ich przepisów to też będzie profit ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Miko93PL - 18-05-2016 17:52 Trzymam kciuki, z pewnością Ci się uda ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 18-05-2016 19:15 tak tylko ,że FoodEmperor używa lustrzanki do nagrywania a ja mam tylko kamerę sportową ![]() tak wiem te słodycze to tylko po to aby mnie dodali do tej sieci nie mam także profesjonalnego programu do obróbki, używam na razie gopro studio RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Krechaman - 18-05-2016 20:19 Świetnie się bawiłem przy tym unboxingu ![]() Nie musisz mieć sprzętu za kilka tysięcy. Może masz jakiś smartfon z dobrą kamerą? Jakąś zetkę, note'a, galaxy czy co tam jeszcze jest. Statyw to 60-80zł, który da się ustawić gdzieś na 160-170cm. Do oświetlenia zwykła mocniejsza żarówka, która daje białe światło. Softbox można zrobić za grosze. https://www.youtube.com/watch?v=hMHLmjKUXRQ Wystarczy chcieć i można odwalić ładną prowizorkę. W obiektywie tego nie będzie widać ![]() Planujesz coś w stylu foodemperora, coś bardziej jak kocham gotować z pełną facjatą czy głuchonieme filmy z napisami? ^^ Ja zawsze chciałem kręcić coś w podobie vlogów, ale chyba nie mam odwagi i gadanego przed kamerą. Będę obserwował |