Małe i duże cele - prosta realizacja! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Małe i duże cele - prosta realizacja! (/Temat-Male-i-duze-cele-prosta-realizacja-133027) Strony: 1 2 |
RE: Małe i duże cele - prosta realizacja! - oskarzechowski - 23-05-2016 17:05 Witam bardzo serdecznie. Zaczyna to wszystko iść bardzo bardzo do przodu, zarówno w internecie jak i w realnym życiu. Na początek standardowo screen z MXRevShare: Jak widać ciągła reinwestycja. Co drugi dzień jestem w stanie dokupić 2 paczki. Staram się klikać jak najwięcej reklam codziennie żeby zwiększyć dochód. Jeżeli chodzi o życie realne firma prosperuje świetnie! Coraz więcej zleceń, działamy już na 3 ekipy, oby dalej tak dalej! Gorsza sytuacja jest natomiast w pracy, ponieważ ostatnio zarobki trochę zmalały. Mam nadzieję, że to tylko przejściowe problemy i sezon wakacyjny pozwoli mi zarobić Stan konta: 1100zł
- Zarobek internetowy: 0$
- Dochód z pracy: 1030zł - Dochód z firmy: 850zł W tym tygodniu mam w planach zadbać o wizerunek firmy przygotowując i rozwożąc papierowe oferty dla domów weselnych i hoteli. Jeśli chodzi o internet cały czas szukam. Po głowie chodzi mi parę pomysłów takich jak: - Fanpage na FB - Blog - Inwestycja w inny revshare lub recyclix Jednak ten tydzień może okazać się mało produktywny ponieważ muszę ogarnąć szkołę bo jestem w czarnej ****! Zachęcam do komentowania i pozdrawiam! |