Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Małe i duże cele - prosta realizacja! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Małe i duże cele - prosta realizacja! (/Temat-Male-i-duze-cele-prosta-realizacja-133027)

Strony: 1 2

RE: Małe i duże cele - prosta realizacja! - oskarzechowski - 23-05-2016 17:05

Witam bardzo serdecznie. Zaczyna to wszystko iść bardzo bardzo do przodu, zarówno w internecie jak i w realnym życiu. Na początek standardowo screen z MXRevShare:

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]
Jak widać ciągła reinwestycja. Co drugi dzień jestem w stanie dokupić 2 paczki.
Staram się klikać jak najwięcej reklam codziennie żeby zwiększyć dochód.

Jeżeli chodzi o życie realne firma prosperuje świetnie! Coraz więcej zleceń, działamy już na 3 ekipy, oby dalej tak dalej!
Gorsza sytuacja jest natomiast w pracy, ponieważ ostatnio zarobki trochę zmalały. Mam nadzieję, że to tylko przejściowe problemy i sezon wakacyjny pozwoli mi zarobić Smile

Stan konta: 1100zł
- Zarobek internetowy: 0$
- Dochód z pracy: 1030zł
- Dochód z firmy: 850zł

W tym tygodniu mam w planach zadbać o wizerunek firmy przygotowując i rozwożąc papierowe oferty dla domów weselnych i hoteli. Jeśli chodzi o internet cały czas szukam. Po głowie chodzi mi parę pomysłów takich jak:
- Fanpage na FB
- Blog
- Inwestycja w inny revshare lub recyclix
Jednak ten tydzień może okazać się mało produktywny ponieważ muszę ogarnąć szkołę bo jestem w czarnej ****! Zachęcam do komentowania i pozdrawiam! Big Grin