![]() |
Poradnik Zarabianie na przedmiotach wirtualnych - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabianie na przedmiotach wirtualnych (/Temat-Zarabianie-na-przedmiotach-wirtualnych-132953)Strony: 1 2 |
RE: Zarabianie na przedmiotach wirtualnych - Obamakiller - 09-05-2016 21:16 Coś zarobiłeś na tym ? RE: Zarabianie na przedmiotach wirtualnych - .::Nicko::. - 09-05-2016 21:19 Jeszcze ten pastebin w adfly... Reputacja za chęci RE: Zarabianie na przedmiotach wirtualnych - Kubston - 09-05-2016 21:34 (09-05-2016 21:16)Obamakiller napisał(a): Coś zarobiłeś na tym ?Ogólnie zarobiłem na tym jakieś 500 Euro. Wszystko sprzedałem za ok. 70% wartości tej ceny. (09-05-2016 21:19).::Nicko::. napisał(a): Jeszcze ten pastebin w adfly... Reputacja za chęciPastebin jest w adfly specjalnie żeby zniechęcić polską cebulę która by wzięła wszystkie kody dla siebie. Pozdrawiam i dziękuję za reputa. Poradnik jest ciągle rozwijany. RE: Zarabianie na przedmiotach wirtualnych - Kubston - 12-05-2016 20:01 Weszła aktualizacja ! Mam dodatkowe kody na gry, ale nie wiem jak je wam rozdać. Dodać tutaj po prostu link tak jak wcześniej czy przenieść ten giveaway do działu konkursy ? Wszedłem także do programu skracania jednego z użytkowników forum i zastanawiam się czy nie utworzyć dziennika pracy łącząc skracanie i mojego zarobki z przedmiotów wirtualnych. Czekam na wasze odpowiedzi ! RE: Zarabianie na przedmiotach wirtualnych - Krakersik - 13-05-2016 12:02 Moim zdaniem wirtualne przedmioty mogą mieć swój oddzielny temat i zostać tutaj. Skracanie swoją drogą ![]() Co do kodów to chyba lepiej żeby były tutaj blisko w temacie. No chyba że zrobisz jakiś odnośnik do innego topicu - konkursowego ![]() |