![]() |
Niedziennik Dobrego Dilera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Niedziennik Dobrego Dilera (/Temat-Niedziennik-Dobrego-Dilera-132877) |
RE: Niedziennik Dobrego Dilera - Dziq - 06-05-2016 09:44 No że ten laptop jest u nas w szkołach. ![]() ![]() ![]() RE: Niedziennik Dobrego Dilera - dobrydiler - 06-05-2016 10:16 Prawdopodobnie PPI ale jeszcze się zastanawiam. Takie lapki macie w szkole Wow u mnie są jakieś Samsungi i nie da się na nich kopać BTC a ty jakimi sposobami zarabiasz? Suby ? RE: Niedziennik Dobrego Dilera - Dziq - 06-05-2016 10:32 No żeby nie bylo tak pięknie to tylko w jednej sali je mam, razem około 12. ;D W innej sali mam komputer 8gb ram i jakiś gt 630m a jeszcze w innej chyba 2gb ram i jakiegoś intela. ;D Ogólnie nie jest źle. Ja co prawda jeszcze nie zarabiam, ale ogólnie lecę w suby. Mam stronę, dzisiaj czeka mnie sporo roboty z samą edycją, podpięciem domeny i pozycjonowaniem. Ale liczę że się uda bo wyszła mi serio dobra nisza. ;D No, także subki. Jakoś najbardziej mnie przekonują. RE: Niedziennik Dobrego Dilera - dobrydiler - 06-05-2016 11:53 Ja ma tych Samsungów. Ok 18 i każdy nauczyciel ma jeden a co do subow to mogę Ci podesłać moje stronki jeśli nie jesteś w strefie RE: Niedziennik Dobrego Dilera - Dziq - 06-05-2016 11:54 W jakiej strefie? Nic mi o tym chyba nie wiadomo xd RE: Niedziennik Dobrego Dilera - dobrydiler - 06-05-2016 12:01 Strefa wtajemniczonych na forum ![]() RE: Niedziennik Dobrego Dilera - dobrydiler - 06-05-2016 22:52 Myślałem... myślałem... myślałem... I wymyśliłem jutro jak wrócę z Wrocławia muszę sformatować lapka jak to zrobię kupuje hosting i zaczynam działać ale jeszcze nie wiem co dokładnie ![]() RE: Niedziennik Dobrego Dilera - dobrydiler - 08-05-2016 21:29 Przyszedł czas na aktualizacje; Nie kupiłem hostingu używam s3 amazonu ponieważ mam LP statyczne (nie potrzebują php); Mam 2 dodatkowe LP ale czekam na domeny z az.pl; Muszę podziękować użytkownikowi @[Dziq] który nadał mi niesamowitej motywacji Dzięki ! ; Od początku dziennika wpadły 3 leady ! ; I napisałem na forum już 400 postów bez nabijania ![]() To wszystko na dzisiaj ; RE: Niedziennik Dobrego Dilera - Dziq - 08-05-2016 21:35 Taki jestem, co poradzę. ![]() RE: Niedziennik Dobrego Dilera - dobrydiler - 19-05-2016 16:45 Przez cały czas próbowałem jakoś promować moje LP niestety wpadły 2 Leady Zarobiłem 8.50 PLN Cały czas szukam pomysłu na zarobek niestety 0 pomysłów ... Ale za to napiąłem pierwszą "Zaawansowaną " aplikacje (Nie jest to Hello World ) w C# UWP |