Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie (/Temat-Aplikacja-FreeBet-czyli-darmowe-typy-bukmacherskie-132825) |
RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - markow - 07-05-2016 06:38 mozna wiedzieć co dokładnie jest w tym vip clubie jak przekaże wam dotacje na rozwój apki ? RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - vertez5 - 07-05-2016 08:25 jest to strefa gdzie dostajesz dostęp na zawsze wstawiamy tam swoje screeny kuponów oraz rózne informacje z róznych źródeł które dostajemy na email ogółem są tam wrzucane rożne info . RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - Corso - 07-05-2016 19:12 Wytłumaczcie mi jak działają ako, pick 1 to jest na to, że drużyna pierwsza wygra? Bo jeśli tak to nie macie dobrej skuteczności na tym ako, RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - vertez5 - 08-05-2016 07:14 tak , z ako jest róznie raz jest seia wygranych raz przegranych za to typ dnia wszedł juz 8 dzień z rzędu RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - Corso - 08-05-2016 15:36 No typ dnia jest spoko Fajnie by było jak byście więcej tych typów dawali, np. typy z ligi angielskiej, typy z ligi niemieckiej. Rożne itd. ale to dużo roboty jest przy tym RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - vertez5 - 08-05-2016 19:32 staramy sie skupiać na danyh kategoriach robić jeszcze poszczególne ligi to juz za duzo roboty , apropo to juz chyba 9 typ dnia z rzędu na +++ z pięknym kursem ciekawe kiedy passa padnie RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - Corso - 08-05-2016 21:11 No mam nadzieje, że nie jutro bo od jutra gram z wami RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - vertez5 - 09-05-2016 07:11 jak macie jakies propozycje co mozemy dodać do apki to piszcie . RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - Matiz3k90 - 09-05-2016 14:33 Jak dla mnie to poproszę statystyki z poprzednich dni w TYP DNIA I W SINGLACH. Tak jak to jest w typach ako Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka RE: Aplikacja FreeBet czyli darmowe typy bukmacherskie - vertez5 - 09-05-2016 15:24 pomyślimy nad tym choć z drugiej strony ludzie wchodzą codziennie i widzą jakie są typy . |