Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
apki fb, publish_actions, postowanie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: apki fb, publish_actions, postowanie (/Temat-apki-fb-publish-actions-postowanie-132758)

Strony: 1 2

RE: apki fb, publish_actions, postowanie - mahuzz - 05-05-2016 06:33

Ale ma to znaczenie z jakiego skryptu?

RE: apki fb, publish_actions, postowanie - WujRock - 05-05-2016 06:51

(05-05-2016 06:33)mahuzz napisał(a):  Ale ma to znaczenie z jakiego skryptu?

Nie. Proces jest taki sam, tylko skrypty różnią się funkcjonalnością.
Apki padają przez zgłoszenia użytkowników, statystyki zgłoszeń możesz zobaczyć w panelu apki.

I oczywiście co będziesz postował, ale to się wiąże właśnie ze zgłoszeniami Tongue

RE: apki fb, publish_actions, postowanie - prololex - 05-05-2016 07:03

(04-05-2016 16:44)mahuzz napisał(a):  
(04-05-2016 12:31)prololex napisał(a):  Przecież masz podstawowy skrypt na którym stawiasz apke i z niego się dobrze postuje.

doszły mnie słuchy że prawie od razu banują apke za to, nie prawda?

Jak się umie postować to nie padają. Nie bądźmy pazerni na hajs pamiętajcie. Mi w ciągu 4 miechów padły 2 i to te które co dopiero kupowałem, więc trzeba działać ale z umiarem.

RE: apki fb, publish_actions, postowanie - mahuzz - 05-05-2016 09:48

Dzięki Panowie! Wink a powiedzcie mi. chce zebrać jeszcze tokeny. Walne postem na 500 tokenow, gdzie wrzuce stronę do zbierania tokenow. Nie powinno być bana?

RE: apki fb, publish_actions, postowanie - Apps - 05-05-2016 10:21

WujRock napisał Ci wyraźnie, że chodzi o zgłoszenia, a one biorą się z tego co postujesz na tablice. Jak userom bardzo się to nie spodoba to i po 250 postach możesz załapać ban :-)

RE: apki fb, publish_actions, postowanie - mahuzz - 05-05-2016 10:24

Okej, dzięki wszystkim za pomoc! Z domu walne reputem dla każdego.

RE: apki fb, publish_actions, postowanie - KillereQ - 17-06-2016 14:19

ziomuś , wszystko zależy od zgłoszen tak jak osoba wyżej napisała Big Grin