Puste konta facebook na zamówienie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Puste konta facebook na zamówienie (/Temat-Puste-konta-facebook-na-zamowienie-132723) Strony: 1 2 |
RE: Puste konta facebook na zamówienie - kaczor89 - 04-05-2016 15:54 (04-05-2016 15:48)iPlusOfficial napisał(a): Muszę zakończyć interes... :/ Stworzyłem już dużo kont, bardzo dużo i nigdy z tym nie było problemów... Korzystam zawsze z CyberGhosta + tryb incognito w przeglądarce + czyszczenie ciasteczek, ale teraz coś się stało, bo od razu po założeniu konta wyskakuje weryfikacja tel., a moje wszystkie startery przestały działać (może straciły ważność?) Tak więc temat do zamknięcia, chyba, że ktoś ma radęMiałem ostatnio podobną sytuację, tzn. po zalogowaniu się na jedno z kont wyskoczyła mi weryfikacja telefoniczna. Niestety nie miałem żadnego starteru akurat pod ręką i nie mogłem jej wykonać. Od tej pory na każdym koncie na jakie bym się nie zalogował (czy też nowe czy stażowe) pojawiała się taka weryfikacja. Pomogło dopiero jej przeprowadzenie, także musisz ogarnąć jakiś starter by kontynuować interes. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka RE: Puste konta facebook na zamówienie - Pasza dla konia - 04-05-2016 15:56 Może sprzedajesz nowe konta z nabitymi znajomymi, najlepiej napaleńcami. RE: Puste konta facebook na zamówienie - iPlusOfficial - 04-05-2016 16:05 Nie ogólnie mam startery z Irlandi zawsze działały, ale już nie działają, nawet w telefonie nie wykrywa sim :/ RE: Puste konta facebook na zamówienie - Majka - 04-05-2016 18:23 @[iPlusOfficial] czyli w ogóle nie sprzedajesz? Nawet bez weryfikacji tel? RE: Puste konta facebook na zamówienie - iPlusOfficial - 04-05-2016 19:38 @[Majka] Nie mam jak, bo ban na fb chyba, bo od razu po rejestracji wywala weryfikację... :/ Temat do usunięcia, jak ktoś pomoże albo coś się zmieni to tam znać. :/ Puste konta facebook na zamówienie - Majka - 04-05-2016 19:42 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |