Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zlecę wystawianie na allegro - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Zlecę wystawianie na allegro (/Temat-Zlece-wystawianie-na-allegro-132624)

Strony: 1 2

RE: Zlecę wystawianie na allegro - mikuss - 30-04-2016 20:12

(30-04-2016 20:09)surfbar napisał(a):  
(30-04-2016 20:07)mikuss napisał(a):  
(30-04-2016 19:54)surfbar napisał(a):  
(30-04-2016 19:40)mikuss napisał(a):  
(30-04-2016 19:36)Podgor napisał(a):  No tak, w przypadku uszkodzonego przedmiotu, negatywa dostaje wystawiający.

W przypadku kradzionego sprzętu wystawiający odpowiada za paserstwo...
Czy warto ryzykować dla 10 zł ?
dla 10000 od szt można by ryzykować.

Sądzę, że temat powinien wylecieć do kosza
Jakie pasersto, jakie złodziejsto
Na wszystkie rzeczy które sprzedaje mam faktury lub paragony
Na przykład na pierwszy telefon który chcem sprzedać mam fakture vat z salony orange, telefon ma jeszcze 2 lata gwarancji.
Proszę was nie róbcie teorii spiskowych.
Załóż konto i sprzedawaj Sam, skoro chcesz to robić rękami innych tzn że coś tu jest nie tak i cóż jak ktoś chce ryzykować zawiasy lub odsiadkę za kilka srebników to jego sprawa a chcąc iść gdzieś do pracy niech pamięta, że coraz więcej pracodawców wymaga zaświadczenia o niekaralności a mając wyrok takiego zaświadczenia już się nie dostanie
Tylko za co ten wyrok jak wszystko jest legalne??
Skoro jest legalne to czego szukasz pośrednika ?
Jest legalne sprzedawaj sam, skoro coś grasz czyimiś rękami tzn że nie jest!proste.
Myślę, że nikt nie jest na tyle głupi by ryzykować ewentualne zarzuty o paserstwo....

RE: Zlecę wystawianie na allegro - surfbar - 30-04-2016 20:34

(30-04-2016 20:12)mikuss napisał(a):  
(30-04-2016 20:09)surfbar napisał(a):  
(30-04-2016 20:07)mikuss napisał(a):  
(30-04-2016 19:54)surfbar napisał(a):  
(30-04-2016 19:40)mikuss napisał(a):  W przypadku kradzionego sprzętu wystawiający odpowiada za paserstwo...
Czy warto ryzykować dla 10 zł ?
dla 10000 od szt można by ryzykować.

Sądzę, że temat powinien wylecieć do kosza
Jakie pasersto, jakie złodziejsto
Na wszystkie rzeczy które sprzedaje mam faktury lub paragony
Na przykład na pierwszy telefon który chcem sprzedać mam fakture vat z salony orange, telefon ma jeszcze 2 lata gwarancji.
Proszę was nie róbcie teorii spiskowych.
Załóż konto i sprzedawaj Sam, skoro chcesz to robić rękami innych tzn że coś tu jest nie tak i cóż jak ktoś chce ryzykować zawiasy lub odsiadkę za kilka srebników to jego sprawa a chcąc iść gdzieś do pracy niech pamięta, że coraz więcej pracodawców wymaga zaświadczenia o niekaralności a mając wyrok takiego zaświadczenia już się nie dostanie
Tylko za co ten wyrok jak wszystko jest legalne??
Skoro jest legalne to czego szukasz pośrednika ?
Jest legalne sprzedawaj sam, skoro coś grasz czyimiś rękami tzn że nie jest!proste.
Myślę, że nikt nie jest na tyle głupi by ryzykować ewentualne zarzuty o paserstwo....
Dobra kończe tą beznadziejną dyskusję z tobą
Nie chcesz w ten sposób zarobić to się nie wpierdzielaj do dyskusji

RE: Zlecę wystawianie na allegro - mikuss - 30-04-2016 20:41

Zadałem proste pytania na które unikasz odpowiedz lub udajesz że ich nie widzisz...
Wolne żarty, zarobek to jest to co oferujesz ? beka
Skoro legalne to sprzedawaj Sam a nie kimś się wyręczasz i jego rękami.
Dla mnie czyimiś rękami lewy towar chcesz opychać więc sprzedawca passer a i tak dojdą do Ciebie nawet jak przez "słupa" będziesz sprzedaż prowadził

RE: Zlecę wystawianie na allegro - Koja - 30-04-2016 20:42

Kluczowe pytanie, dlaczego sam nie zrobisz konta na Allegro ?
Wątpię, żeby ktoś się na to pisał, bo już nie raz były takie przypadki na różnych forach opisywane Ktoś kupił, zapłacił za przedmiot i go nie dostał. Cała wina oczywiście spada na założyciela konta i nikogo nie będzie obchodziło że robi za pośrednika.

RE: Zlecę wystawianie na allegro - surfbar - 30-04-2016 20:47

Dobrze już znalazłem konkretnego pana który się zgodził na moje warunki
Temat do zamknięcia

Zlecę wystawianie na allegro - Majka - 30-04-2016 21:15

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.