Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zweryfikowac payze bez papierow na siebie ? Hmm - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: Payza (/Forum-Payza-332)
+---- Wątek: Jak zweryfikowac payze bez papierow na siebie ? Hmm (/Temat-Jak-zweryfikowac-payze-bez-papierow-na-siebie-Hmm-132565)

Strony: 1 2

RE: Jak zweryfikowac payze bez papierow na siebie ? Hmm - nitram - 17-05-2016 20:21

@[maszhajs] jak masz inny bank to zrób tak z innego banku a jak nie to z tego samego.
Wygeneruj wyciąg (ważne żeby było twoje imię nazwisko i adres widoczny) - z tego co wiem np mbank na wyciągu. nie umieszcza adresu. Wygenerowany wyciąg wydrukuj i następnie zrób skan skanerem do formatu jpg albo zdjęcie telefonem zrób, wiem że trochę dziwne ale parę razy przechodziłem różne weryfikacje i jak normalny wyciag nie przechodził to taki kombinowany już tak.

Opcja 2 robisz przelew do znajomego z tytułem przelewu np opłata za prąd gaz czy co tam chcesz, w opisie wpisujesz zmyślony numer faktury np 02/05/2016 i np coś w stulu twój numer abonenta (liczę na twoja twórczość) wysłysz przelew do kumpla na np kwotę 80 zł i jakieś tam grosze (przelew przejdzie bo się odbywa po numerze konta a w dane nadwacy i tytuł możesz wpisać co chcesz- Ty wpisujesz coś co by wskazywało że wysyłasz firmie opłątę) drukujesz potwierdzenie przeelwu w którym dokonałeś opłaty i to im wysyłasz.

RE: Jak zweryfikowac payze bez papierow na siebie ? Hmm - Zultrasowany - 18-05-2016 12:20

Gdzie trzeba wejść, żeby sprawdzić czy payza jest zweryfikowana czy nie jest?

RE: Jak zweryfikowac payze bez papierow na siebie ? Hmm - ddd332 - 27-06-2016 14:55

ale jak z tą opcją 2 przelew np. opłata za prąd musi być po angielsku czy po polsku przejdzie?