![]() |
HashOcean vs CLDMine - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: HashOcean vs CLDMine (/Temat-HashOcean-vs-CLDMine-132519) Strony: 1 2 |
RE: HashOcean vs CLDMine - sKayliegh - 03-06-2016 21:49 CLDMine najprawdopodobniej padło... Boję się że z hashOcean będzie podobnie a wrzuciłem tam 50$ i dochód planowałem inwestować na CLDMine... Macie może jakąś alternatywę dla tych dwóch serwisów ? RE: HashOcean vs CLDMine - full2000 - 03-06-2016 21:51 Witam!, długo nie zaglądałem do tego tematu aczkolwiek już dawno podjąłem decyzję. Wybór padł na - HashOcean i z czystym sumieniem mogę polecić właśnie ten serwis. Naliczenia elegancko wpadają, program wydaje się stabilny i nie mam zamiaru "wchodzić" do innych kopalni btc ![]() Jego dokładny opis (HS) znajdziecie na mojej stronie - http://www.make-money.pl/hashocean/ Moim zdaniem HashOcean to taka bezpieczniejsza wersja revshares albo inaczej... revshare w wersji dla lubiących mniejsze ryzyko. Do tych co analizują każde słowo treści i znak pod kątem jakiegoś błędu: proszę nie spinać tutaj że to nie RevShare bo doskonale o tym wiem ![]() Serdecznie pozdrawiam ! RE: HashOcean vs CLDMine - sKayliegh - 03-06-2016 22:01 (03-06-2016 21:51)full2000 napisał(a): Witam!, Jaką sumą tam wszedłeś ? ja zainwestowałem 50$ i cały czas myślę nad tym żeby wrzucić jeszcze 150$ RE: HashOcean vs CLDMine - rachman - 03-06-2016 22:09 sKayliegh Alternatyw jest kilka ale co z tego jak są równie pewne jak te? Chyba recyclix jest trochę bardziej tylko realny bo mają siedzibę (a nie tylko strona w sieci), pojawiają się na targach itd. Chcesz miningu to wybieraj mining a nie strony które bazują na wpłatach a nie mają realnego sprzętu kopiącego - tylko rozdzielają miedzy partnerów wpłaty. Nikt nie daje nic za friko. Kiedyś była fajna strona ore-mine długo się utrzymywała i sporo się wyciągało a od tamtej pory to nie znam na tyle pewnej firmy prócz recyclix - tam można wypłacać w BTC więc raczej tam uderzaj. Sam w tym siedzę i nawet nawet się zbiera. Skończyłem ze stronami tego typu jak cld. Zakładam konta ale nie wpłacam, uda się wypłacić to się uda ale one zawsze padają wcześniej czy później - jak wchodzić to od razu i szybko uciekać ![]() RE: HashOcean vs CLDMine - full2000 - 04-06-2016 12:05 (03-06-2016 22:01)sKayliegh napisał(a):(03-06-2016 21:51)full2000 napisał(a): Witam!, Pamiętam że na początku zarejestrowałem konto tylko dla darmowej mocy. Potem się dowiedziałem że trzeba w ciągu 30 dni coś dopłacić żeby darmowa moc wydobywcza nie zniknęła. Tak też zrobiłem. Widziałem że wszystko ok i od tamtej pory regularnie doinwestowywałem. Dzisiaj jest to niewiele ok.~$500 Serdecznie pozdrawiam. full RE: HashOcean vs CLDMine - iPlusOfficial - 04-06-2016 12:26 Ja wybrałem HashOcean i jestem zadowolony aktualnie 0.89$ na dzień. Zainwestowałem 90 zł, ale ciągle reinwestowałem. Moc którą mam teraz kosztuje 240zł ![]() ![]() RE: HashOcean vs CLDMine - Mruk - 04-06-2016 15:09 Mam pytania: 1.Czy da się na darmowej mocy w ciągu 30 dni zebrać tyle satoshi by za to kupić minimalną moc, płacąc ze zakumulowanego balansu? 2.Czy można swój balans zasilać drobnymi kwotami uzbieranymi z faucetów aż zbierze się suma konieczna do wykupu minimalnej mocy obliczeniowej? RE: HashOcean vs CLDMine - rachman - 04-06-2016 15:15 @Mruk Cytat:1.Czy da się na darmowej mocy w ciągu 30 dni zebrać tyle satoshi by za to kupić minimalną moc, płacąc ze zakumulowanego balansu?Z tego co pamiętam - NIE, wypłacić też nie da się Cytat:2.Czy można swój balans zasilać drobnymi kwotami uzbieranymi z faucetów aż zbierze się suma konieczna do wykupu minimalnej mocy obliczeniowej?Zbieraj w portfelu, uzbierasz to wpłać, co zrobisz jeśli się zawiną nim uda Ci się coś zarobić? RE: HashOcean vs CLDMine - sulliwan93 - 06-06-2016 20:12 (04-06-2016 15:09)Mruk napisał(a): Mam pytania: 1. Nie musisz kupić co najmniej 20kH, koszt to 0.01076468 BTC, a po miesiącu darmowego miningu dostaniesz cos koło 0,003-0,004 btc. 2. Nie, możesz zbierać, aż zbierzesz te 0.01076468 BTC, czyli 6,3$ i wpłacić na całe 20KH, gdyż mniej nie można kupić Ziomek z dołu, zrobiłem Ci refa ![]() Eh, 5% dziennie, słabo to wygląda.. |