Problematyczne zmiany w paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Problematyczne zmiany w paypal (/Temat-Problematyczne-zmiany-w-paypal-132506) Strony: 1 2 |
RE: Problematyczne zmiany w paypal - Captain - 13-07-2016 10:29 @up: Slowpoke. To jest już od co najmniej miesiąca, a może i nawet dwóch. RE: Problematyczne zmiany w paypal - roberty265 - 13-07-2016 10:31 ale te zmiany trzeba zaakceptowac RE: Problematyczne zmiany w paypal - radek0389 - 13-07-2016 14:57 (13-07-2016 10:29)Captain napisał(a): @up: Slowpoke. To jest już od co najmniej miesiąca, a może i nawet dwóch. Ja jak kiedyś zostałem "poproszony" o podanie loginu i hasła do konta bankowego bezpośrednio portalowi trustly, to im podziękowałem. Wczoraj z ciekawości sprawdziłem czy coś się zmieniło, stąd mój post, bo może ktoś też dał sobie z nimi spokój i nie był świadomy zmiany na lepsze. RE: Problematyczne zmiany w paypal - Captain - 13-07-2016 15:24 To było prawie oczywiste, że to zostanie zmienione, bo w internecie polała się wielka fala krytyki na ten sposób doładowania z podawaniem danych, a co więcej nawet same banki zaczęły blokować taką możliwość doładowań, aby chronić klientów. RE: Problematyczne zmiany w paypal - radek0389 - 13-07-2016 16:14 Racja. Choć nie rozumiem do czego teraz potrzebne jest tam trustly, jak mogli podpiąć bezpośrednio dotpay. Choć pewnie podpisane umowy itp. zagrały tutaj ważną rolę. RE: Problematyczne zmiany w paypal - mikuss - 13-07-2016 16:41 (13-07-2016 15:24)Captain napisał(a): To było prawie oczywiste, że to zostanie zmienione, bo w internecie polała się wielka fala krytyki na ten sposób doładowania z podawaniem danych, a co więcej nawet same banki zaczęły blokować taką możliwość doładowań, aby chronić klientów. Dobrze, że reakcja klientów paypal jak i banków była taka a nie inna bo jak by zmiana pozostała bez sprzeciwu to nie zmieniliby nic |