Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problematyczne zmiany w paypal - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Problematyczne zmiany w paypal (/Temat-Problematyczne-zmiany-w-paypal-132506)

Strony: 1 2

RE: Problematyczne zmiany w paypal - Captain - 13-07-2016 10:29

@up: Slowpoke. To jest już od co najmniej miesiąca, a może i nawet dwóch.

RE: Problematyczne zmiany w paypal - roberty265 - 13-07-2016 10:31

ale te zmiany trzeba zaakceptowac

RE: Problematyczne zmiany w paypal - radek0389 - 13-07-2016 14:57

(13-07-2016 10:29)Captain napisał(a):  @up: Slowpoke. To jest już od co najmniej miesiąca, a może i nawet dwóch.

Ja jak kiedyś zostałem "poproszony" o podanie loginu i hasła do konta bankowego bezpośrednio portalowi trustly, to im podziękowałem.
Wczoraj z ciekawości sprawdziłem czy coś się zmieniło, stąd mój post, bo może ktoś też dał sobie z nimi spokój i nie był świadomy zmiany na lepszeTongue.

RE: Problematyczne zmiany w paypal - Captain - 13-07-2016 15:24

To było prawie oczywiste, że to zostanie zmienione, bo w internecie polała się wielka fala krytyki na ten sposób doładowania z podawaniem danych, a co więcej nawet same banki zaczęły blokować taką możliwość doładowań, aby chronić klientów.

RE: Problematyczne zmiany w paypal - radek0389 - 13-07-2016 16:14

Racja.
Choć nie rozumiem do czego teraz potrzebne jest tam trustly, jak mogli podpiąć bezpośrednio dotpayBig Grin.
Choć pewnie podpisane umowy itp. zagrały tutaj ważną rolę.

RE: Problematyczne zmiany w paypal - mikuss - 13-07-2016 16:41

(13-07-2016 15:24)Captain napisał(a):  To było prawie oczywiste, że to zostanie zmienione, bo w internecie polała się wielka fala krytyki na ten sposób doładowania z podawaniem danych, a co więcej nawet same banki zaczęły blokować taką możliwość doładowań, aby chronić klientów.

Dobrze, że reakcja klientów paypal jak i banków była taka a nie inna bo jak by zmiana pozostała bez sprzeciwu to nie zmieniliby nic