jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) (/Temat-jak-doladowac-telefon-za-darmo-DARMOWY-poradnik-ewhoring-dla-poczatkujacych-132382) |
RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - Podgor - 25-04-2016 18:44 Nie radziłbym używać zdjęć Polek z jakiegokolwiek portalu społecznościowego, różne afery z tego wychodziły. RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - fejQ - 25-04-2016 18:48 noo wiadomo najlepiej z fb ale z kont zagranicznych RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - Ascoran - 25-04-2016 18:55 Serio ludzie na to idą? Jak możesz to wyślij screena przykładowej rozmowy RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - fejQ - 25-04-2016 19:00 serio idą na to po co ci screen jak wyraźnie krok po kroku opisalem co i jak ponadto już sie tym nie trudnie bo są lepsze sposoby RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - Ascoran - 25-04-2016 19:25 Punkty punktami, ale warto wiedzieć jak zorganizować rozmowę w praktyce Co do tych innych podobno lepszych metod to się zobaczy jak ta zacznie działać RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - fejQ - 25-04-2016 19:28 W tzw ewhoringu dzialam już 8-9 lat różne metody mam te które są dla mnie za mało opłacalne lub zbyt pracochłonne mogę sprzedać RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - fejQ - 27-04-2016 08:03 i jak? próbował ktoś? udało się komuś? Potrzeba jakiś wskazówek? RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - frytek - 27-04-2016 14:10 Ja probowalem, pisalem z okolo 7 osobami z czego kazda wykrecala sie zeby nie doladowac chociazby konta za 10zl RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - fejQ - 27-04-2016 14:30 @frytek może nie masz gadanego robiles wszystko tak jak w poradniku? wrzuc screeny z 2-3 rozmow powiem Ci gdzie ozesz popelniac błąd srednio 1 na 5 doladowuje RE: jak doładować telefon za darmo? DARMOWY poradnik (ewhoring dla początkujących) - MD96 - 27-04-2016 22:24 U mnie to samo, 30 minut i 0 efektów - a myślę że robiłem wszystko dokładnie tak jak powinienem. Szkoda czasu na tych durnych ludzi. |