allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE (/Temat-allin25-team-polska-filmiki-fanpage-OFICJALNIE-132361) Strony: 1 2 |
RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - mikuss - 25-04-2016 10:20 (25-04-2016 10:16)tomek019 napisał(a):(25-04-2016 10:05)mikuss napisał(a):Chyba masz jakis problem do kazdego na forum.(25-04-2016 10:01)lukaskos napisał(a): Okey, może nie masz pojęcia o tym Mam problem do lyderów naganiaczy dawców kasy mamiących papką o mega zarobkach za stówkę, a bezmózgi wierzą i myślą jak milionerami zostaną, wraca banersbrokers i stado naganiaczy po których nie ma od upadku śladu a kilku pewnie za doprowadzenie ludzi do niekorzystnego zarządzania własnym mieniem ma wakacje opalając się w kratkę Niech zarabiają nie mam nic przeciwko ale niech mówią prawdę a nie wciskają kit, no ale bez wciskania kitu wejdzie 10 osób a nie 10000 ..... Kradzione pieniądze nie tuczą ani szczęścia nie dają robią to uczciwie i prawdą zarobione. Temat i sprawa jasno : piramida finansowa, stracisz możesz a możesz zarobić, inwestuj na własne ryzyko i taką kwotę którą możesz stracić i wtedy nie ma żadnego problemu bo jasna sytuacja a nie wciskanie kitu byle lyder naganiacz dawców kasy sam coś się zaopatrzył w dolarki dzięki czyjemuś nieszczęściu bo nie wiem czy taki lyder ma sumienie czy nie ma ? Ale powinien mieć świadomość, że może mieć i czyjąś krew na rękach jak taki pokrzywdzony i oszukany przez niego odbierze sobie życie bo będzie to widział jako jedyne wyjście z sytuacji w jakiej się przez omamienie znalazł RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - lukaskos - 25-04-2016 10:45 Ale wy jesteście zacofani ludzie.. śmiać mi się chcę ? CHĘTNIE SIĘ Z WAMI ZALOŻĘ PISEMNIE O MINIMUM 3TYŚ ZŁ, ŻE TYLE ZAROBIŁEM CIEKAWE KTÓRY Z WAS WTEDY WYSTARTUJE RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - tomek019 - 25-04-2016 11:33 (25-04-2016 10:45)lukaskos napisał(a): Ale wy jesteście zacofani ludzie.. śmiać mi się chcę ?Wy ? Czy widzisz jakakolwiek negatywna wypowiedz ode mnie w tym temacie wzgledem Twojego biznesu ? Pisalem tylko ze "mikuss" caly czas wszystkich oczernia i to mi sie nie podoba. I w kolko to samo pisze. Nie trzeba czytac jego postow bo i tak wiadomo co tam napisal... tapnięte RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - piotrekprorok - 25-04-2016 11:43 I po co ten dubel? Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |