Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE (/Temat-allin25-team-polska-filmiki-fanpage-OFICJALNIE-132361)

Strony: 1 2

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - mikuss - 25-04-2016 10:20

(25-04-2016 10:16)tomek019 napisał(a):  
(25-04-2016 10:05)mikuss napisał(a):  
(25-04-2016 10:01)lukaskos napisał(a):  Okey, może nie masz pojęcia o tym

W przeciwieństwie do bezmózgów używam mózgu i w byle co pieniędzy nie wkładam. A eśmiecie jakimi jest ten program to tylko zarobek dla wierchuszki na górze, cała armia dawców kasy straci tylko stówkę a przecież co to jest więc o stówkę nie będzie się chciało nikomu szarpać po sądach z chołotą i kujawą na czele.
Jak widać mamy do czynienia z kolejnym lyderem naganiaczem blablącym marketingową papką by potulne krówki leciały i wpłacały na własną stratę

Ja zarabiam a ile to moja sprawa natomiast ty masz wielkie 0 a nie tysiące bo krowa która dużo muczy o swoich zarobkach ma w rzeczywistości wielkie g a nie zarobki a słowami stara się dowartościować i zaimponować a w rzeczywistości tylko się ośmiesza
Chyba masz jakis problem do kazdego na forum.

tapnięte

Mam problem do lyderów naganiaczy dawców kasy mamiących papką o mega zarobkach za stówkę, a bezmózgi wierzą i myślą jak milionerami zostaną, wraca banersbrokers i stado naganiaczy po których nie ma od upadku śladu a kilku pewnie za doprowadzenie ludzi do niekorzystnego zarządzania własnym mieniem ma wakacje opalając się w kratkę Tongue
Niech zarabiają nie mam nic przeciwko ale niech mówią prawdę a nie wciskają kit, no ale bez wciskania kitu wejdzie 10 osób a nie 10000 .....
Kradzione pieniądze nie tuczą ani szczęścia nie dają robią to uczciwie i prawdą zarobione.
Temat i sprawa jasno : piramida finansowa, stracisz możesz a możesz zarobić, inwestuj na własne ryzyko i taką kwotę którą możesz stracić i wtedy nie ma żadnego problemu bo jasna sytuacja a nie wciskanie kitu byle lyder naganiacz dawców kasy sam coś się zaopatrzył w dolarki dzięki czyjemuś nieszczęściu bo nie wiem czy taki lyder ma sumienie czy nie ma ? Ale powinien mieć świadomość, że może mieć i czyjąś krew na rękach jak taki pokrzywdzony i oszukany przez niego odbierze sobie życie bo będzie to widział jako jedyne wyjście z sytuacji w jakiej się przez omamienie znalazł

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - lukaskos - 25-04-2016 10:45

Ale wy jesteście zacofani ludzie.. śmiać mi się chcę ?

CHĘTNIE SIĘ Z WAMI ZALOŻĘ PISEMNIE O MINIMUM 3TYŚ ZŁ, ŻE TYLE ZAROBIŁEM Smile CIEKAWE KTÓRY Z WAS WTEDY WYSTARTUJE Smile

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - tomek019 - 25-04-2016 11:33

(25-04-2016 10:45)lukaskos napisał(a):  Ale wy jesteście zacofani ludzie.. śmiać mi się chcę ?

CHĘTNIE SIĘ Z WAMI ZALOŻĘ PISEMNIE O MINIMUM 3TYŚ ZŁ, ŻE TYLE ZAROBIŁEM Smile CIEKAWE KTÓRY Z WAS WTEDY WYSTARTUJE Smile
Wy ? Czy widzisz jakakolwiek negatywna wypowiedz ode mnie w tym temacie wzgledem Twojego biznesu Smile ?
Pisalem tylko ze "mikuss" caly czas wszystkich oczernia i to mi sie nie podoba. I w kolko to samo pisze. Nie trzeba czytac jego postow bo i tak wiadomo co tam napisal...

tapnięte

RE: allin25 team polska - filmiki/fanpage - OFICJALNIE - piotrekprorok - 25-04-2016 11:43

I po co ten dubel?

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.