![]() |
Rozliczenie się z dochodów z programu partnerskiego jako osoba prywatna? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Rozliczenie się z dochodów z programu partnerskiego jako osoba prywatna? (/Temat-Rozliczenie-sie-z-dochodow-z-programu-partnerskiego-jako-osoba-prywatna-132212) Strony: 1 2 |
RE: Rozliczenie się z dochodów z programu partnerskiego jako osoba prywatna? - Lukasz5555 - 22-04-2016 19:31 (22-04-2016 16:15)rachman napisał(a):Ok już więcej się nie wypowiadam w tych tematach. Ja poprostu się nigdy nie rozliczałem z moich dochodów w programach partnerskich, chociaż nie był one duże stąd mój post. Jak widać się myliłem.(22-04-2016 13:24)Lukasz5555 napisał(a): Jeśli to program zagraniczny to nie musisz się z tego rozliczać, tym bardziej jeśli wypłaty księgowane są na procesorach płatniczych. Poza tym jeśli zarabiasz na tym małe kwoty i nie cyklicznie to nawet z polskich programów partnerskich nie musisz się rozliczać, bo to nie jest wliczane jako twój stały dochód z którego się utrzymujesz, tylko jeśli już może być potraktowane jako tymczasowy dochód, z którego nikt na pewno nie będzie ci kazał się rozliczać. RE: Rozliczenie się z dochodów z programu partnerskiego jako osoba prywatna? - rachman - 22-04-2016 19:53 Cytat:Ok już więcej się nie wypowiadam w tych tematach. Ja poprostu się nigdy nie rozliczałem z moich dochodów w programach partnerskich, chociaż nie był one duże stąd mój post. Jak widać się myliłem.Nikt Ci wypowiadać się nie zabrania. Tylko nie sugeruj że coś wiesz w temacie i nie wprowadzaj w błąd po prostu bo komuś bubę zrobisz. To ze Ty łamiesz prawo ok Twój wybór ale nie sugeruj innym że to nie niesie konsekwencji. Niesie a że nie łapią każdego to inna bajka ![]() |