Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
W co wejść ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: W co wejść ? (/Temat-W-co-wejsc-132178)

Strony: 1 2

RE: W co wejść ? - Dzipsiok87 - 22-04-2016 11:42

Nie wiem czy szczęście. Odrazu stawiałem wszystko jasno, że nie włożyłem pieniędzy w "ten" porogram, ale to nie znaczy, że w innych tego nie robiłem. Mówię tu o moim jednym z pierwszych RevShare. Wbrew pozorom nie możesz oceniać w ten sposób skoro tak nie działałeś czy nie działasz.

Skoro w pierwszych 3 miesiącach miałem 30 osób w strukturze to uważam to za sukces w RevShare bo wcześniej się tym nie zajmowałem. Może to i szczęście nie wiem, ale to szczęście powtarzam sukcesywnie Smile Teraz inaczej działam to fakt bo nie chce mi się czekać i budować grupy. Mam pieniądz to wrzucam grunt, że nie leżą tylko są obracane.

Miałem jeszcze farta, że poznałem szybko czołowych marketerów na pewnym ze szkoleń. To dało dużego kopa w promocji biznesów i współpracy w marketingu internetowym.

RE: W co wejść ? - Wojo-MyLead - 22-04-2016 17:32

Próbowales moze swoich sił w programach partnerskich sub sms? Jesli byłbyś zainteresowany zarabianiem w naszym serwisie to zapraszam do kontaktu Smile

W co wejść ? - Majka - 24-05-2016 21:35

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.