![]() |
Droga do własnego biznesu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga do własnego biznesu! (/Temat-Droga-do-wlasnego-biznesu-132173) |
RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 26-04-2016 20:40 Dzień 7.
Nie miałem dzisiaj zbyt dużo czasu na prace nad celami, jednak nie oznacza to, że się obijałem ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Pomogłem koledze skleić i zmontować¿ w miarę filmik, na co przeznaczyłem dzisiaj parę godzin - Zrobiłem trochę kursu Pythona (dzisiaj już nie mam czasu na zaktualizowanie progressbaru ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 27-04-2016 15:57 Dzień 8.
W tygodniu nie mam czasu na rozwijanie dziennika, ale coś tam robię i z dnia na dzień wychodzi mi to coraz lepiej ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Dokończyłem montaż filmiku dla kolegi i postanowiłem dodać to do moich ukończonych celów, oprócz głównych celów, nad którymi pracuje, będę dodawał także takie pomniejsze - Porobiłem trochę kursu Pythona Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 27-04-2016 19:36 Mała aktualizacja! Legenda kolorów progressbarów: - Czerwony - Główny projekt/cel - Niebieski - Nauka (np. programowania) - Zielony - Małe projekty/cele np. Napisanie pluginu na własny użytek czy zmontowanir filmu - Fioletowy - Osiągniecia, w internecie jak i w "realu" + coś jeszcze jutro dodam ![]() (Jak będę miał czas, to ładnie przerobię tą legende, tj. Pewnie jutro ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - radek0389 - 27-04-2016 19:43 Obserwuję i powodzenia ![]() RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 29-04-2016 06:15 Dzień 9.
Ten wpis miał się pojawić wczoraj wieczorem, jednak jakoś tak wyszło, że podczas jego pisania zasnąłem... ![]() ![]() ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Nadrabiałem przez parę godzin zaległości w szkole ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 29-04-2016 23:47 Dzień 10.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Kompletnie nic (poza dodaniem osiągnięć ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 30-04-2016 20:33 Dzień 11.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Postanowiłem zrobić sobie dzień wolny od komputera, dopiero teraz usiadłem i napisałem ten post Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 01-05-2016 23:51 Dzień 12.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Przesiedziałem parę godzin nad pluginem, co zaowocowało efektami ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 02-05-2016 21:53 Dzień 13.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Wstałem o 15 ![]() - Popracowałem nad stroną i zrobiłem wstępne tło, "logo" i menu, która prezentuje się tak: ![]() (na screenie starałem się pokazać animację menu, gdy najedziemy na jakiś link) Możecie napisać, co o tym myślicie ![]() Ukończone projekty/cele + osiągniecia RE: Droga do własnego biznesu! - paweuq - 03-05-2016 07:35 Jak dla mnie to tło troszkę za ciemne ![]() |