Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik wiecznego optymisty ^^ (/Temat-Dziennik-wiecznego-optymisty-132105) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Press0 - 20-04-2016 16:27 Super wstęp, będę śledził! RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Mr.Ori5 - 20-04-2016 22:26 Dobry wieczór! Z plusów na dzień dzisiejszy na pewno muszę zaliczyć ustalenie urlopu na czerwiec, ponieważ wylatuję do Hiszpanii na 10dni. Realizuję kolejne marzenie z "The Bucket List". Polecam każdemu z Was stworzenie sobie takiej listy, by jeszcze bardziej motywować się do działania. Z rzeczy, których się nauczyłem, a właściwie przypomniał mi dziś o tym mój znajomy, jest to, że nigdy nie osiągniesz sukcesu, jeśli w innych ludziach będziesz widzieć tylko zysk. Opowiadał mi dziś, jakie to profity będzie miał z tego, jeśli pewne osoby zakupią u niego dany produkt, a nie jaki zysk będą mieli Ci ludzie. Kiedyś wierzyłem, że dobry sprzedawca sprzeda piasek beduinom, a lód eskimosom, moim wzorem był Sknerus Mckwacz, jednak to nie jest dobry przykład. Sprzedaż, czy to siebie, czy to produktu jest rozwiązaniem problemu klienta. @Lanserek lub też Przemku Masz rację z tym, że wielu jest takich, którzy tylko stworzyli kilka książek i są pseudo fachowcami, jednak uważam, że rozwój osobisty powinien być dostępny w szkołach aniżeli zdelegalizowany. Mówię to na własnym przykładzie, gdzie od @#%^! życiowej stałem się tym kim jestem i uważa tak każdy, kto znał mnie przed kontaktem z kilkoma książkami, szkoleniami, nagraniami Trzeba jednak do tego, jak i do wszystkiego podchodzić z głową @Kromka ostatnio zacząłem przygodę z klubem Toastmasters, by tak samo mieć lepsze umiejętności mówcze. Pana Jacka Walkiewicza kojarzę m.in. z cytatu "Stabilność motylka to szpilka", Brian'a Tracy'ego szkolenie w niektórych fragmentach znam już na pamięć, a Sebastiana uwielbiam za cytat: "Pamiętaj, zawsze jest jedna dobra i jedna zła wiadomość: Dobra: Wszystko zależy od Ciebie. Zła: Wszystko zależy od Ciebie." Obu zresztą słuchałem na żywo w poprzednim roku Jerzego nie znam, chętnie poznam, a co do Mateusza Grzesiaka szanuję go niesamowicie, bo zrobił dobry kawał roboty. Mam wykupione jego szkolenie 21 dniowe online i polecam każdemu Nie ukrywam, że w tym dzienniku brakuje na ten moment cyfer, jednak musicie mi wybaczyć, ale pojawią się one dopiero, gdy będę z nich zadowolony Dobrego wieczoru, trzymajcie się! RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Kromka - 20-04-2016 22:36 Wybacz, że ofttop ale kojarzysz może skąd pochodzi ten cytat? Co do toastmasters - swietny wybór Skąd jesteś? Widzę że trafił swój na swego, chętnie bym się spotkał, pogadać No i wytrwałości życzę! Bo Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają. RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - KenkyushaKamil - 08-05-2016 21:00 Co do cyfr ... możesz je wstawić gdy osiągniesz swój cel i po prostu pokazać jak pieniążki rosły Jakie polecasz kursy do ćwiczenia mowy ? RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - mahuzz - 08-05-2016 21:03 "Pamiętaj, zawsze jest jedna dobra i jedna zła wiadomość: Dobra: Wszystko zależy od Ciebie. Zła: Wszystko zależy od Ciebie." Mega prawdziwe. Mocno trzymam kciuki. RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - TMH - 08-05-2016 23:35 Mega dziennik ! Mam podobne podejście co Ty, więc często będę tu zaglądał Piona! RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - tomek019 - 09-05-2016 11:39 Czekamy na kolejne wpisy tapnięte RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - Mr.Ori5 - 05-07-2016 17:02 Witaj! Dawno się nie słyszeliśmy. Co u Ciebie? Świetnie? To fantastycznie! U mnie tak samo. Zrealizowałem największe marzenie na ten rok, urlop w słonecznej Hiszpanii, jednak niedosyt pozostaje, bo chcę więcej i już widzę siebie w Tajlandii, Meksyku, czy też w Czechach, Niemczech. Uwielbiam świat i chcę go poznać. Wracając do głównego tematu tego forum, czyli $. Cel na rok 2016 jest dochód miesięczny w wysokości 5000zł, cel jest coraz bliższy, jednak wciąż nieosiągnięty. Futurenet, MLM oraz etat działają bardzo dobrze i nie mogę mieć zastrzeżeń. Do dochodu doszedł jeden sposób internetowy, jednak jest autorski, a by osiągać sukces są 3 sposoby: 1. Jesteś pierwszy. 2. Jesteś najlepszy. 3. Jesteś inny. W tym przypadku spełniam 3 czynnik, więc niestety nie mogę go opubliczniać Trzymajcie kciuki, by wszystko z nim wypaliło tak, jak powinno. A teraz lekcja. Czy wierzysz w potęgę podświadomości? Prawo przyciągania? Sekret? Ja tak i jestem wdzięczny, że mam tą wiedzę i życzę Tobie byś także przyciągał do siebie to czego pragniesz. Od maja powtarzałem sobie codziennie, że pragnę najbliższego sylwestra spędzić zagranicą. Planowałem budżet, sprawdzałem loty, wszystko już było w głowie, brakowało miejsca. Widziałem w swoich wyobrażeniach plażę i palmy. Dzień w dzień powtarzałem w głowie ten obraz, rano i wieczorem. Dwa dni temu zadzwoniła do mnie znajoma z zaproszeniem na sylwestra do Barcelony, ponieważ jej tata wynajął tam dom na święta. Wszechświat jest pełen niespodzianek, trzeba tylko wierzyć, że Ty dostaniesz te pozytywne Udanego wieczoru! RE: Dziennik wiecznego optymisty ^^ - TheAxon94 - 05-07-2016 17:43 Świetny dziennik, miło się czyta Dziennik wiecznego optymisty ^^ - tomek019 - 06-07-2016 06:59 Bardzo fajnie czyta sie te wpisy trzeba czekać na więcej teraz to i ja zapragnąłem sylwestra za granica muszę sprawdzić tylko gdzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |