Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[NOWOSĆ!] Działający bot GG! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! (/Temat-NOWOSC-Dzialajacy-bot-GG-132048)

Strony: 1 2 3

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - war43 - 20-04-2016 12:09

Gg nie pozwala na używanie przycisków bez klikania?
Więc iMacros też nie zadziała? O,o

TAPnięte z TAPatalka

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - MickeyHuntr - 20-04-2016 15:50

(20-04-2016 12:09)war43 napisał(a):  Gg nie pozwala na używanie przycisków bez klikania?
Więc iMacros też nie zadziała? O,o

TAPnięte z TAPatalka

Niestety na to wychodzi Sad Mam na iMacros zrobiony już prawie gotowy skrypt, jednak nie mam pojęcia jak mam wykryć pole tekstowe ze względu na to, że po pierwsze: zmienia ono pozycję, a po drugie nie jest to pole tekstowe a takzwany iframe. Próbowałem zrobić to na zasadzie zamykania wszystkich okien, aby pole było cały czas w tym samym miejscu i można było użyć po prostu kliknięcia o konkretnych koordynatach, jednak, gdy ktoś nam coś napisze, to skrypt odrazu się wali Sad

A jeżeli chodzi o GG na komputer, to nie da się wykryć żadnych elementów, narzędzie do rozpoznawania elementów okna z AutoIt pokazało, że w oknie nie ma kompletnie nic, a więc GG przewidziało tą możliwość.

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - war43 - 20-04-2016 16:00

U mnie lata iMacros, ale pod samą ruletkę. (nie pamiętam jakie to wykrywanie, ale na pewno nie XY, bo XY nie chciało mi działać.)
Z odpisywaniem będę coś kombinować.

Jak jakimś cudem się uda, to dać Ci znać, czy nie będzie Ci to potrzebne?

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - MickeyHuntr - 20-04-2016 16:27

(20-04-2016 16:00)war43 napisał(a):  U mnie lata iMacros, ale pod samą ruletkę. (nie pamiętam jakie to wykrywanie, ale na pewno nie XY, bo XY nie chciało mi działać.)
Z odpisywaniem będę coś kombinować.

Jak jakimś cudem się uda, to dać Ci znać, czy nie będzie Ci to potrzebne?

No właśnie też to mam Smile

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - TechByte - 21-04-2016 13:39

jak nie moze dzialac w tle jak ja mam bota do gg ktory wlasnie dziala w tle, wyszukuje sobie osoby i do nich pisze

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - MickeyHuntr - 21-04-2016 14:45

(21-04-2016 13:39)TechByte napisał(a):  jak nie moze dzialac w tle jak ja mam bota do gg ktory wlasnie dziala w tle, wyszukuje sobie osoby i do nich pisze
Źródło? I powiedz mi czy nie korzysta z API GG, bo że tak się da zrobić to wiem

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - Dk2RR - 21-04-2016 15:27

(21-04-2016 14:45)MickeyHuntr napisał(a):  
(21-04-2016 13:39)TechByte napisał(a):  jak nie moze dzialac w tle jak ja mam bota do gg ktory wlasnie dziala w tle, wyszukuje sobie osoby i do nich pisze
To czemu tak nie zrobisz? o.o

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - TechByte - 21-04-2016 15:31

no tak przez ich API, nie widzę powodu żeby sie ograniczać i go nie używać

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - ShuQi - 21-04-2016 20:56

Bot działa już normalnie w tle, można kupować i spamować? Smile

RE: [NOWOSĆ!] Działający bot GG! - MickeyHuntr - 23-04-2016 20:46

(21-04-2016 15:27)Dk2RR napisał(a):  
(21-04-2016 14:45)MickeyHuntr napisał(a):  
To czemu tak nie zrobisz? o.o
Bo z tym jest więcej roboty, a potrzebowałem bota na już, pozatym nie mam pobranego DE do napisania tego

(21-04-2016 20:56)ShuQi napisał(a):  Bot działa już normalnie w tle, można kupować i spamować? Smile
Powyższa wersja na razie działa na włączonym komputerze, gdy napiszę aplikację z API, to wszyscy, którzy zakupili bota otrzymają go za darmo bez dopłat.