![]() |
Od zera do Billa Gatesa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od zera do Billa Gatesa (/Temat-Od-zera-do-Billa-Gatesa-131829) Strony: 1 2 |
RE: Od zera do Billa Gatesa - maszhajs - 16-04-2016 13:54 Cytat:Bardzo zaskoczyła mnie liczba wyświetleń mojego dziennika, szczerze nie spodziewałem się, że będzie aż taka Chyba Gejts ich przyciągnął ![]() RE: Od zera do Billa Gatesa - piotr2221 - 16-04-2016 15:05 Powodzenia ! RE: Od zera do Billa Gatesa - anemyx - 16-04-2016 16:31 16-04-2016
Dzień jak najbardziej udany i jestem zadowolony. Powoli rozwijam ppi i tak tu się żyje Dziś trochę wcześniej.... bo mogę ![]() ![]() Ile zarobiłem:
mxrevshare Dziś: 0.50$
ogółem: 2$ golden-tea
bez zmian
![]() cldmine
moc wzrosła do 0.51417888 CLD
clixsense
(dziękuję @[Leos2011] za przypomnienie mi o tej stronie
![]() ppi
uwaga uwaga........ 0.09$!
![]() ![]() Co dziś zrobiłem(oraz nie zrobiłem):
-wyklikałem 100 reklam
-wypełniłem jedną ankietę -wstawiłem posty na bloga -niestety nie wstawiłem filmików na yt, jakoś nie mogę znaleźć dobrego filmiku żeby można było go wstawić :/ -pospamowałem linkami do bloga na yt pod filmikami o tej samej tematyce -czytałem i jeszcze raz czytałem Co mam zamiar zrobić jutro:
-wstawić kilka postów na bloga
-szukać filmików pod nisze a później je wstawić jeśli znajdę odpowiednie -pospamić linkami do bloga -czytać czytać czytać -wyklikać 100 reklam Okazjonalnie chciałbym polecić @[maszhajs] jestem jego refem na mxrevshare i jest z nim świetny kontakt ![]() RE: Od zera do Billa Gatesa - anemyx - 17-04-2016 21:10 [/align] 17-04-2016
Dzień jak co dzień dzień po dniu ![]() ![]() Ile zarobiłem: mxrevshare
Dziś: 0.50$
ogółem 2.50$ golden-tea
bez zmian
![]() cldmine
moc wzrosła do Power: 0.51816846 CLD (cały czas 100% reinwestuję)
clixsense
niestety ale 0 ankiet
![]() PPI
0.04$ ![]() ![]() Co zrobiłem
-czytać-jak co dzień czytałem poradniki -wstawiłem posty na bloga -szukałem filmików pod ppi -wyklikałem 100 reklam -lekko pospamiłem linkami do postów Co mam zamiar zrobić jutro -wstawić posty na bloga -szukać filmików -wyklikać 100 reklam Pozdrawiam wszystkich i życzę wysokich zarobków panowie & panie
![]() |