Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Domeny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Domeny (/Temat-Domeny-131735)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Domeny - Vasaki - 18-04-2016 23:35

Wiem, że to Twój temat ale pozwolę sobie wrzucić coś od siebie Tongue
Myślę, że warto bo trzymałem je w notatniku i za bardzo nie wiedziałem co z nimi zrobić Smile

darmowe-sample.pl (zbiórka firm z samplami?)
tylko.my (tę lubię najbardziej ^^)
za-darmo.com.pl (wszystko co za darmo - by zobaczyć stronę potwierdź numer TEL xD )
true-love.pl (portal randkowy)
first-love.pl (portal randkowy)
szybki-sex.pl (portal randkowySex)
ostra-jazda.pl (ja osobiście tutaj widze muzykę, ale kto co woli)
top13.pl (portal dla nastolatek?)
best-rank.pl (fajne zaplecze może z tego być Smile - lub prywatna lista dla firm)

RE: Domeny - radek0389 - 18-04-2016 23:39

Tylko.my jest okSmile.
W reszcie propozycji boli znak "-" Tongue.

RE: Domeny - Vasaki - 19-04-2016 00:09

Wkleiłem co miałem w notatnikach pochowane Smile
Niech się nie marnuje ^^

RE: Domeny - JaTuDensze - 19-04-2016 09:09

Temat świetny !!
A mam takie pytanko posiadam domenę facebook24.com.pl co moge z nią zrobić ciekawego ktoś doradzi?Smile sorry za offSmile

RE: Domeny - lechoo - 19-04-2016 10:45

(19-04-2016 09:09)JaTuDensze napisał(a):  Temat świetny !!
A mam takie pytanko posiadam domenę facebook24.com.pl co moge z nią zrobić ciekawego ktoś doradzi?Smile sorry za offSmile
Ciężki temat i obarczony ryzykiem. Może zdarzyć się tak, że dostaniesz pismo od prawników Facebooka, z grzeczną prośbą oddania im domeny za free.
Osobiście staram się nie rejestrować domen, które w swojej nazwie zawierają TM - zwłaszcza tak rozpoznawalnych marek jak Facebook

PS. tylko.my - Świetny brand na portal randkowy (szkoda tylko że TylkoMy.pl zagospodarowana. Startując z dużym projektem warto by było je mieć obieBig Grin)

RE: Domeny - JaTuDensze - 19-04-2016 10:59

To może lepiej pogonie tą domene dla kogoś chętnego hehe Smile

RE: Domeny - Vasaki - 19-04-2016 12:23

(19-04-2016 10:45)lechoo napisał(a):  
(19-04-2016 09:09)JaTuDensze napisał(a):  Temat świetny !!
Ciężki temat i obarczony ryzykiem. Może zdarzyć się tak, że dostaniesz pismo od prawników Facebooka, z grzeczną prośbą oddania im domeny za free.
Osobiście staram się nie rejestrować domen, które w swojej nazwie zawierają TM - zwłaszcza tak rozpoznawalnych marek jak Facebook

PS. tylko.my - Świetny brand na portal randkowy (szkoda tylko że TylkoMy.pl zagospodarowana. Startując z dużym projektem warto by było je mieć obieBig Grin)

Widzę mamy podobny punkt widzenia Smile

RE: Domeny - lechoo - 19-04-2016 16:23

Pogadali trochę, to teraz paczuszkę małą wrzucam:

ForexNavigator.pl - (aż się prosi aby zagospodarować blogiem z tematyki rynków forex, tym bardziej, że zagospodarowana wersja z myślnikiem zarówno w rozszerzeniu .pl i mało popularnym .biz: jakiś ruch powinna zgarnąć na dobry początek :huhSmile

skinowo.pl - (ktoś kto siedzi w cs:go i będzie miał pomysł na jej zagospodarowanie może ja przygarnąć od ręki)

HotMix.pl - (dość ciekawy brand. Ero filmy? Ero zdjęcia?)

RynekGier.pl - (Na stronę/bloga z recenzjami gier w sam raz; Pod takimi domenami działają całkiem duże serwisy np. RynekOpon.pl, RynekDomen.pl itp.)

broker-info.pl (a tą wrzucam z jednego powodu, podejrzewam że należała do kogoś z tego forum, na FB coś dalej się dzieje https://www.facebook.com/BrokerInfoTeam/ Lol)

Mam nadzieje, że ktoś z pomysłem dobrze je zagospodaruje.Cool

RE: Domeny - lechoo - 20-04-2016 21:19

CoLudziePowiedza.pl (Pod serwis opiniotwórczy. I ciekawostka z serii "nigdy bym się nie spodziewał" - zobaczcie co jest pod: coludziepowiedza.net Rolleyes
zus.info.pl (mało popularna końcówka, ale dla kogoś kto chciałby pisać bloga w stylu "jak wydymać ZUS" albo w drugą stronę: wydymani przez ZUS będzie ok beka )
eBiznesForum.pl (nikt nie wykosi zarabiam.com z rynku, ale może ma aspiracje poprowadzić forum o eBiznesie, to ta domena będzie idealna)
alibabki.pl (może ktoś jest fanem zespołu z dawnych lat? https://www.youtube.com/watch?v=8oFSN9RSjmg )

Tyle na dzisiaj. Kto pierwszy ten lepszy Smile

RE: Domeny - Vasaki - 20-04-2016 22:30

ZUS - Zarabiam u starych Tongue

Tak powaznie to tak jak Ci mowilem, dobra robota Smile