Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! (/Temat-Zarabiaj-z-MXRevShare-Bez-INWESTYCJI-131720) |
RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - count765 - 12-04-2016 17:54 (12-04-2016 17:34)Pakula napisał(a): Taaa tylko zanim dojdziesz do tego momentu że paczki same będą pracowały to już z firmy zrobi się scam. Jak nie masz pieniędzy to w takie sposoby nie warto się bawić bo szkoda czasu no i na koniec możesz nieco się rozczarować brakiem wypłacalności To też jest prawda w dużej mierze, aczkolwiek tutaj ratują trochę sytuację te paczki po 5$. W TM faktycznie się to nie opłacało, a tutaj w czasie tych powiedzmy kilku miesięcy faktycznie coś tam można zdziałać. Może siądzie, może nie Poza tym zawsze jeszcze można nałapać poleconych do klikania, a przy 9 poleconych, którzy klikają codziennie, kolejny adpack jest już możliwy do kupienia codziennie Nie zrozum mnie źle, nie jestem z ludzi, którzy uważają HYIPy za złoty biznes, bo sobie zdaję sprawę, że MX to piramida finansowa jak wszystkie inne programy i może upaść w każdej chwili, ale w tym przypadku ryzyko jest żadne, a zawsze jest jakaś szansa, żeby się wstrzelić RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - mcraft - 12-04-2016 18:03 Za kliki nie dostajemy prowizji od poleconych, dopiero od paczek idzie prowizja. RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - Criss323 - 12-04-2016 18:30 Idzie jakoś te pieniądze wypłacić na Paypala lub konto bankowe? Może z tych dostępnych jest taka opcja? RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - mcraft - 12-04-2016 18:34 Na PayPala nie ma opcji i dobrze bo to trucizna dla programów revshare, na konto też nie tylko payza solidtrustpay perfectmoney i okpay i dopiero stąd na konto RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - count765 - 12-04-2016 18:34 (12-04-2016 18:03)mcraft napisał(a): Za kliki nie dostajemy prowizji od poleconych, dopiero od paczek idzie prowizja. Nie ma? A mi się wydawało, że gdzieś czytałem, że jest 100% prowizja od klików. RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - mcraft - 12-04-2016 18:39 w którymś z newsów faktycznie Janus tak napisał aczkolwiek poźniej w grupie na skype sprostował że pisząc tego newsa się pomylił. RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - full2000 - 12-04-2016 18:46 Serwis (mxrs) którego dotyczy ten poradnik jak najbardziej można polecić. Sukcesywnie w nim inwestuję od jakiegos czasu ... RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - Tiger_GG - 12-04-2016 19:38 Trzeba reklamy oglądać przez 30s czy można robić coś innego? Można wypłacić $5 bez niczego czy trzeba reinwestować lub coś w tym stulu? Jakie są koszty (opłaty, prowizje itp) przy korzystaniu z Payzy? RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - mcraft - 12-04-2016 19:44 (12-04-2016 19:38)Tiger_GG napisał(a): Trzeba reklamy oglądać przez 30s czy można robić coś innego? 1. Możesz w tym czasie robić coś innego. 2. Nie musisz reinwestować, możesz zbierać aż do osiągnięcia progu minimalnego tj. 25$ 3. Prowizje pobierane są na pewno przy wypłacie na konto z payza, czy przy wypłacie z mxr payza pobiera szczerze mówiąc nawet nie zwróciłem uwagi. RE: Zarabiaj z MXRevShare Bez INWESTYCJI! - Tiger_GG - 13-04-2016 00:06 Coś tam niestety pobierają ;( Cytat:* Wszystkie zakupy są bezzwrotne. |