Dobry portfel BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Dobry portfel BTC (/Temat-Dobry-portfel-BTC-131604) Strony: 1 2 |
RE: Dobry portfel BTC - thomasward - 02-05-2016 12:14 Z Xapo możesz na wszystkie. Możesz wysyłać na dowolny adres bitcoin. Plus jak nie znasz adresu, a wiesz, że ktoś ma portfel w Xapo wystarczy email. RE: Dobry portfel BTC - TheTeemoMan - 04-05-2016 18:31 A ja od siebie polecę portfel na androida - Mycelium. Jestem dość wymagającym "klientem", portfele internetowe mnie nie przekonały, a te oficjalne, które się ściąga za dużo zajmują i są jakby... zbyt proste i stare. Bałem się strasznie instalować coś na Androida, więc musiałem dużo poczytać i na własnej skórze się przekonać, czy to bezpieczna opcja, bo przede wszystkim chciałem mieć bezpieczny portfel. I Mycelium właśnie taki jest, twórcy przyłożyli dużą wagę do tego aspektu. Plusem jest to, że łatwo się nim płaci, wszystkie transakcje masz podane na tacy. Dla mnie super opcja i polecam każdemu niezdecydowanemu. |