[Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! (/Temat-Mentor-Zarob-ze-mna-duze-pieniadze-131505) |
RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 07-04-2016 18:35 Święte słowa mikolaj90! O to właśnie chodzi, zgłoszenia zaakceptowane a na maile zaraz odpisze! RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - turos - 08-04-2016 11:59 Polecam mentora, zaangażowany w każdego podopiecznego do każdego podchodzi indiwidualnie RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 08-04-2016 15:21 Dziękuje za miłe słowa @[turos]. Bardzo mnie to cieszy, że w ciągu niespełna 24h przybyło Was aż 12 z czego 90% jest aktywna prawie co godzinę. Jest jeszcze sporo wolnych miejsc więc chętnych i ambitnych zapraszam! Chciałbym jeszcze dodać małą adnotacje dla osób które będą wysyłały zgłoszenia na leadmore: zgłoszenia wysyłajcie przez zakładkę leadmore'a a maila do mnie dopiero po akceptacji. RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 10-04-2016 09:45 Zapraszam do składania kolejnych podań. Jest jeszcze sporo miejsc. Doświadczeni chcący zwiększyć konwersje a przy tym zarobki również zapraszam. Z każdym utrzymuje indywidualny kontakt tak więc czekam na wszystkich chętnych! RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Matixio - 10-04-2016 09:57 Co trzeba zrobić żebyd pomagał przez gg? Bo przez meila to nie bardzo mi odpowiada RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - PaidMoney - 10-04-2016 10:01 On nie oferuje tylko kontaktu przez email, ale też przez GG -Kontakt mailowy lub gg od 8.00 do 21.00. Na początek złóż podanie RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Miedziany - 10-04-2016 10:07 Witaj, złożyłem podanie RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 10-04-2016 11:21 (10-04-2016 09:57)Matixio napisał(a): Co trzeba zrobić żebyd pomagał przez gg? Tutaj sprawa wygląda trochę bardziej skomplikowanie. Kontakt mailowy nawiązuje z osobami początkującymi oraz zaawansowanymi. Poprzez GG kontaktuje się głównie z osobami gdzie zarabiają/zaczynają ale mają problemy i chcą szybciej rozwiązać problem. Tak samo wygląda poprawa konwersji, kontakt mailowy tutaj byłby zbyt długi dlatego znów wracamy do GG poprawiamy jak tylko się da skuteczność i dalej znów wracamy do maili. A dlaczego? Aby łatwiej było zachować "historie"(czy jakby to nazwać ) postępów i działań aby się rozwijać i wyłapać błędy zamiast pisać to samo kilka razy na GG. RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - turos - 10-04-2016 21:33 Czaq dobrze mówi RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze! - Czaq - 11-04-2016 15:52 Pierwsza osoba przekroczyła dziś prog 100zl zarobku ze mną. Gratuluję i zapraszam kolejnych chętnych! |