![]() |
Język polski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Szkoła (/Forum-Szkola-307) +---- Wątek: Język polski (/Temat-Jezyk-polski-13136) |
RE: Język polski - Royside - 07-09-2010 15:35 Omisiu co ty mówisz , ja o czymś takim nie słyszałem ![]() RE: Język polski - Miu - 07-09-2010 20:09 własnie,wszystko zależy kto do czego ma predyspozycje.ja z matematyką sobie radzę,aczkolwiek wolę polski ![]() RE: Język polski - omisiu - 07-09-2010 20:25 Royside Chodzi ci o nową maturę z angielskiego?? Poczytaj sobie: http://www.cke.edu.pl/images/stories/0012_Matura/calosc_standard_27_08_godz_12_40.pdf MASAKRA przyznała to nawet stara nauczycielka z wieloletnim stażem. RE: Język polski - Arekxxl - 07-09-2010 20:36 Spoko ![]() oczywiście jeśli zdam RE: Język polski - Marczyk - 07-09-2010 21:00 Ja poniekąd zgodzę się z Arkiem. Sam jestem uczniem II klasy LO, również mat-fiz-inf i pewnie dlatego nadajemy na podobnych falach. Myślę że założenia młodzież wybiera się do klas matematycznych, gdyż nie interesuje ich język polski, biologia, czy historia, gdzie trzeba uczyć się na pamięć (preferują logiczne myślenie). Wspomniałeś o j.p...też mam podobne zdanie na jego temat, nie jest zbyt ciekawym przedmiotem(to moje zdanie, więc proszę Humanistów o wybaczenie ![]() ![]() RE: Język polski - Arekxxl - 07-09-2010 21:31 Ale tu nie chodzi tylko o nauczanie. Ona gra z nami, w czasie odpowiedzi "zaznacza" sobie cos w dzienniczku na naszych oczach, przed odpowiedzią mówi np. dwaaaaadzieściaaaaaaaaa jeden (moj numer)... Ogolnie kiepsko. Jak zdam i zdam maturę to będę najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ![]() RE: Język polski - Marczyk - 07-09-2010 22:16 Wiadomo...beznadziejny nauczyciel = taka opinia o przedmiocie. Narzekamy a dalej jest jeszcze gorzej ![]() btw. 21 to również mój numer w dzienniku ;pp RE: Język polski - Royside - 08-09-2010 08:53 Ja mam taką polonistkę że nawet nie stresuje się maturą. RE: Język polski - olennnkaaa - 08-09-2010 09:20 Hm. Ja byłam w liceum (a skonczylam je w tym roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Język polski - Arekxxl - 08-09-2010 13:45 No tak ale po co sie uczyc jak sie zapomina i po co na pamiec skoro mozna podrasowywać swój język, umieć się wysłowić... Chociaz każdy ma swoje zdanie ![]() |