Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK (/Temat-FaceBook-Social-Toolkit-2-3-5-Wtyczka-do-Chrome-Opery-CRACK-131313)

Strony: 1 2 3 4

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 02-05-2016 10:18

@[SlusseR]
Działa, napisałem o tym w poście nad twoim Wink

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - aero2 - 09-05-2016 10:21

@[sqmany]
Działa jeszcze ten pierwszy sposób na darmową licencję Premium?
Bo pobrałem najnowszą wersję 2.3.7 i nie wiem gdzie validate.js wrzucić.

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 09-05-2016 14:32

@[aero2]
Działa, ale opisany sposób działa jedynie do wersji 2.3.5. Musisz odinstalować najnowszą wersję i zainstalować wersję 2.3.5 i wykonać kroki z poradniki. Niemniej jednak tutaj jest problem, bo Chrome automatycznie aktualizuje wtyczki i co jakiś czas będziesz musiał usuwać i od nowa instalować wtyczkę 2.3.5, ale jak się wprawisz to jest to kwestia 30-60 sekund.
Link do wersji 2.3.5: http://www27.zippyshare.com/v/CukUN6C2/file.html

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - aero2 - 09-05-2016 15:04

@[sqmany]
Robię tak jak każesz i nie działa.Sad

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 09-05-2016 15:06

@[aero2]
Wbij na GG, to postaram się pomóc.

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - aero2 - 09-05-2016 16:57

@[sqmany]
Dziękuję za pomoc, bardzo mi pomogłeś.Smile

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - MrDream - 18-05-2016 13:21

#sqmany
Czy za pomocą tego programu jest możliwa opisana funkcja:
"Cancel All Pending Friend Requests"
W opisie widzę, że jest, jednak na screenie nic, a potrzebuję właściwie tylko sposobu na właśnie anulowanie wysłanych zaproszeń do grona znajomych, bo robić to manualnie to tragedia :/

Pozdrawiam,
Dan

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - sqmany - 18-05-2016 15:22

@[MrDream]
Tak, jest taka opcja w tej wtyczce. Na screen'ie po prostu nie wychwyciłem wszystkich funkcji, bo jak widzisz w każdej kategorii jest suwak, jak nim zjedziesz to zobaczysz więcej możliwości tego rozszerzenia. Owa opcja jest dostępna w "Free Removal Tools".

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - mlody16918 - 18-05-2016 17:01

Dlaczego na świeżym koncie nie wczytuje mi tokenu? Na wczorajszym koncie jest ok na dzisiejszym już nie wczytuje tokenu. Ktoś się z tym spotkał?

RE: FaceBook Social Toolkit(2.3.5+) - Wtyczka do Chrome/Opery | CRACK - Lajkus - 25-05-2016 10:02

(18-05-2016 15:22)sqmany napisał(a):  @[MrDream]
Tak, jest taka opcja w tej wtyczce. Na screen'ie po prostu nie wychwyciłem wszystkich funkcji, bo jak widzisz w każdej kategorii jest suwak, jak nim zjedziesz to zobaczysz więcej możliwości tego rozszerzenia. Owa opcja jest dostępna w "Free Removal Tools".

Mam tą starszą wersję, 2.3.5_0, dodałem ten plik validate.js, zresetowałem dodatek, wyskakuje okienko do wpisywania pasów do premium, wpiusuje byle co i nie loguje się, napisane jest, że nieprawidłowa licencja, pomożesz ?