Rekin Opcji Binarnych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Rekin Opcji Binarnych (/Temat-Rekin-Opcji-Binarnych-131054) Strony: 1 2 |
RE: Rekin Opcji Binarnych - gix2evr - 30-03-2016 15:28 Dzisiaj spóźniłem się trochę z zagraniami na eur/usd, właśnie otworzyłem opcję na 15 min,ale coś czuję, że się spóźniłem. Natomiast z samego rana siadł spadek jpy/usd. Dzisiaj 2 trafione zagrania czekam aż wykresy oil przestaną skakać i spróbuję szczęścia, liczę po cichu na 3/3 Na dzisiaj koniec osiągnąłem 3/3 więc bardzo z tego powodu się cieszę ! Jeżeli będzie mi tak dobrze szło, to pod koniec kwietnia wpłacam gotówkę i liczę na realne zyski ! RE: Rekin Opcji Binarnych - lucass9600 - 30-03-2016 18:29 z czytej ciekawości zapytam jakiej strategii używasz? RE: Rekin Opcji Binarnych - gix2evr - 30-03-2016 19:16 Dzisiaj testowałem RSI Premium natomiast jeżeli chodzi o Oil to śledziłem dzisiejsze wydarzenia w kalendarzu makroekonomicznym EDIT: Spojrzałem na wykresy strategii RSI Premium i nadarzyła się okazja do inwestycji na EURUSD, czas otwarcia 15 min Inwestycja : 50$ Zysk: 79$. Więc dzisiaj 4/4 jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ analizując swoje błędy i wprowadzając strategię dzisiaj jestem na +. Jeżeli przez następne 2 tyg. będzie mi szło coraz lepiej to zaczynam z prawdziwą gotówka Myślę, że 500 zł to odpowiednia kwota, pogram małymi sumkami, a jak się uda coś zarobić to zwiększę stawkę RE: Rekin Opcji Binarnych - Wilson - 31-03-2016 12:46 Super dziennik, sam zastanawiam się nad opcjami binarnymi! Powodzenia i widzę, że naprawdę zapowiedasz się na rekina opcji RE: Rekin Opcji Binarnych - gix2evr - 31-03-2016 15:08 @Wilson dzięki wielkie ! Dzisiaj nie mam czasu na grę, więc tylko jedna wygrana opcja GBP/USD Były by dwie, ale zagapiłem się i spóźniłem się z wejściem na spadek EUR/USD, a przewidywania były dobre :/ RE: Rekin Opcji Binarnych - gix2evr - 31-03-2016 21:19 Wieczór to totalna wtopa 1trafna 3 przegrane :/ tak więc wracam do punktu 0. Za późno otwierałem, i źle przeanalizowałem wykres :/ Może jutro się uda RE: Rekin Opcji Binarnych - lucass9600 - 03-04-2016 14:39 i jak tam piątek ? RE: Rekin Opcji Binarnych - gix2evr - 03-04-2016 17:27 W piątek nie inwestowałem z braku czasu RE: Rekin Opcji Binarnych - gix2evr - 04-04-2016 15:11 Dzisiejszy dzień to 2 udane analizy na eur/usd w sumie jak bym dobrze się wstrzelił to można by dzisiaj sporo zarobić, jednak co za dużo to nie zdrowo. Robię, krótką przerwę w postach ponieważ z dniem dzisiejszym kończę przygodę z kontem demo Na dniach wpłacę pieniążki i otworzę real account. Depozyt to 50$. Nie jest to duża kwota, ale jeśli wszystko będzie szło po mojej myśli i będę miał przynajmniej te 70% udanych transakcji to zapowiadają się ciekawe miesiące I z dniem dzisiejszym postawiam sobie cel: do końca czerwca 200$ na koncie Raczej realne do osiągnięcia, ale nic na siłę. RE: Rekin Opcji Binarnych - gix2evr - 05-04-2016 15:45 Temat do zamknięcia. Przenoszę się do nowego wątku ! |