Koneser w akcji czyli motywacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Koneser w akcji czyli motywacja (/Temat-Koneser-w-akcji-czyli-motywacja-130981) Strony: 1 2 |
RE: Koneser w akcji czyli motywacja - koneser00 - 17-07-2016 15:47 Witajcie !
Czas na małą aktualizację dziś wróciłem po pracy położyłem się spać ale jak wstałem to masakra taka motywacja sam nie wiem dlaczego ale jednak a jak jest motywacja to trzeba to wykorzystać. Co udało mi się do teraz osiągnąć ? Można powiedzieć wszystko ! Dlaczego ponieważ w końcu złamałem to co tak długo mnie męczyło a mianowicie dochodzenie do grup bez żadnego limitu ! I robienie kont facebook bez jakiejkolwiek weryfikacji. Przetestowałem to na 20 kontach na 20 kontach było 2 razy weryfikacja telefoniczna więc tyle co nic, nie powiem napsułem sobie nerwów ale teraz będzie już z górki ! Do grup dziś doszło 9 k osób już a więc powoli się rozwija i mogę zacząć tworzyć kolejną grupę No i oczywiście nie zabrakło Fanpage kolejne 2 pozyskałem i łącznie jest już ponad 75 k Do juterka miłego dnia "Jedyną stałą rzeczą w życiu jest zmiana" RE: Koneser w akcji czyli motywacja - dzejkobs - 18-07-2016 09:26 Brawo brawo ! Trochę wytrwałości i wyniki będą konkretne RE: Koneser w akcji czyli motywacja - Napster123 - 19-07-2016 15:21 Powodzenia RE: Koneser w akcji czyli motywacja - koneser00 - 24-07-2016 00:35 Witam was chodź połowa z was już pewnie śpi
Przejdę od razu do rzeczy co zrobiłem w ostatnim tygodniu dla jednych to będzie bardzo dużo dla innych nic Wykonałem 109 kont do facebook z uzupełnieniem, dod znaj, dodaniem grup Kupiłem 19 fanpagy gdzie łączna liczba już jest ponad 40 ! a idę cały czas po więcej Pozyskałem 2 Aplikacje do Facebooka Stworzyłem 3 grupy o całkiem sporej ilości osób I kilka innych drobiazgów Co Teraz mam zamiar zrobić być może na dniach pójdzie apka w ruch, ciągle jeszcze szukam grup pod dany traffic ale już widzę, że jest coraz lepiej. Przydało by się coś już zarobić więc jutro na pewno pójdzie spamik z 2,3 niszami myśle, że konwersja powinna być 10,12 % ale to się okaże jeżeli będzie się czym pochwalić na pewno to zrobię. No nic śpijcie sobie dalej, dobranoc ! Do następnej aktualizacji RE: Koneser w akcji czyli motywacja - koneser00 - 24-07-2016 14:17 No i zaczynam działać na chwilkę obecną spam leci można powiedzieć z 20 min i nie wygląda to za dobrze ale zobaczę może tekst źle dobrany Jestem pewny, że z czasem maszyna ruszy RE: Koneser w akcji czyli motywacja - koneser00 - 25-07-2016 17:35 Hej i czołem dziś mi się nie chciało jak wracałem po pracy do domu można powiedzieć nie chciało mi się nawet mrugać. Jednak kiedy wchodziłem do domu wpadłem na całkiem dobry i stwierdziłem, że trzeba w to dalej iść i mogę powiedzieć, że tak sobei teraz siedzę i tworzę konta na facebook muzyka leci w tle i się prawie nie wkur.. bo żadne weryfikacje już mi nie grożą xd Facebook się może schować wobec hakera Koneser00 No nic ide robić dalej mam nadzieję, że ta praca i wiele wiele godzin pracy nie pójdzie na marne! jak i również, że wszyscy z was pójdziecie moim krokiem i będziecie siedzieć po 10 h dziennie przed stworzeniem imperium przecież muszą powstać fundamenty czyż nie? Ok ide klepać dalej ^^
|