Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Fb zabiera mi piniądze... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Fb zabiera mi piniądze... (/Temat-Fb-zabiera-mi-piniadze-130954)

Strony: 1 2

RE: Fb zabiera mi piniądze... - wydra87 - 26-03-2016 13:35

(26-03-2016 12:06)jamnik napisał(a):  Może niedługo wreszcie skończy się era spamujących gimbusow na fb. W Internecie albo potrafisz myśleć i kminić albo trzęsiesz się dalej, że twój gunwo spam już nie działa.
Użyj głowy, zarabiaj mądrze albo spodziewaj się tego, że z dnia na dzień twoje źródełko na głupoty się utnie i zostanie jedynie płacz, bo nikt za ciebie nic nie wymyśli.

Wypraszam sobie. Mam nie całe 30 lat i zarabiam sobie na facebooku. I co? - Zabronisz mi? Dla mnie to właśnie jeden ze sposobów. Jeśli ktoś potrafi sobie poradzić z zabezpieczeniami to facebook jest świetnym źródłem $$. Tak naprawdę każdy pomysł, który przynosi jaki kolwiek efekt w postaci wpływu jest dobry. Tak więc zamiast świecić swoimi mądrościami lepiej zamilcz, bo spotkałem już tutaj na forum wiele osób, które zrzędziły na zarabianie poprzez facebooka, a gdy dodałem zdjęcie zarobków z danego dnia do galerii to pisali do mnie czy im nie pomogę.

Fb zabiera mi piniądze... - jamnik - 26-03-2016 13:42

Jak widać Ty nie potrafisz sobie poradzić i wylewasz tutaj swoje żale, aby ktoś ci pomógł.
No jesteś już stary i nadal nie mniej naiwny od tych bezmozgow których oszukujesz na smsy. Niedługo się skończy spam fb to i 3/4 zarabiakow tutaj padloby z głodu gdyby nie to że są na utrzymaniu rodziców.
Kiedyś internet był dla ludzi którzy umieją ruszyć głową i żeby zarobić było trzeba myśleć. Teraz każdy debil potrafi wygenerować link w serwisie i nawalac nim wszędzie gdzie się da.

RE: Fb zabiera mi piniądze... - SKOR514 - 26-03-2016 13:53

Aż tak boli tyłek, że ludzie koszą kilka tyś miesięcznie na subach? Jerk2
Weź wyjdź bo zaraz rozpęta się gównoburza, ja dalej nic nie będę wiedział więcej niż wiem, a admin jeszcze temat usunie jak się spam zrobi...

P

RE: Fb zabiera mi piniądze... - wydra87 - 26-03-2016 14:18

@[jamnik] nie wiem czy mówisz do mnie czy koło mnie... zbytnio mnie to nie rusza. Dla mnie zarobek na facebooku jest jednym z pomysłów. Nie powiedziałem jak wykorzystuje facebooka - ale dodam, że nie chodzi mi o zwykły spam. Nie powiedziałem także, że to jedyny mój pomysł na zarobek, ponieważ nie zarabiam w internecie tylko na subach. Dodam tylko na koniec, że takich "znawców" jak Ty było tutaj wielu - nie długo się skończy, nie długo się skończy... mija drugi rok i się skończyć nie może, a dziwnym trafem ci eksperci od subów skończyli... ze zbanowanym kontem na forum. Wesołych Świąt.