![]() |
e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek (/Temat-e-whoring-sposoby-na-latwy-zarobek-130903) |
RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fejQ - 24-03-2016 19:01 @assasino dzięki ![]() prosiłbym o jakieś polskie metody ![]() RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Assasinoo - 24-03-2016 19:04 ojesusssssss RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - szykiryki - 24-03-2016 19:07 Placili glownie na pp albo przelewem bankowym ![]() RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fejQ - 24-03-2016 19:11 no właśnie motywacja jest ![]() Problem w tym, że SU się wypaliło albo ja oś robię nie tak;/ Dawniej wystarczyło ustawić np nick Ona20WWA i cokolwiek pisać na czacie transmitującej choćby komplementować jej bielizne ![]() ![]() ![]() interes szedł wyśmienicie tylko niestety poszedł ban... zrobiłem małą przerwę bo co nie załozyłem konto to banowali. teraz zmieniłem neta zrobilem format systemu i konto funkcjonuje, ale nie mogę zdobyć klientów ;/ albo metoda na su już się wypaliła albo ja nie działam tak jak wtedy RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Pasza dla konia - 24-03-2016 19:14 Może mi ktoś napisać co to jest SU? RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fejQ - 24-03-2016 19:16 SU czyli showup taki polski portal z seks kamerkami gdzie bez wlaczania kamerki podajac sie za kobiete mozesz zarobic za pisanie z napalancami ![]() RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Pasza dla konia - 24-03-2016 19:25 Tylko moderator może wlepić szybkiego bana na showup...No chyba, że pokażesz się z kartką i nickiem ![]() RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fejQ - 24-03-2016 19:26 ale wogole nie trzeba wlaczac kamarki ;p wystarczy sie udzielac na czacie transmitujacych i czekac az napisze do nas ktos prywatna wiadomosc RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Assasinoo - 24-03-2016 19:30 fejQ dziwny ogólnie jesteś, nie wiem czy jeszcze bardziej chcesz wypalić sobie tą "niszę" z SU, chociaż nisza to była kilka lat temu, czy co.. wszędzie podkreślasz, że to łatwy zarobek + opisujesz szczegóły, to zaraz kilku januszy będzie chciało spróbować ![]() RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Pasza dla konia - 24-03-2016 19:36 A Janusze szybko wypalają nisze. Ba, nawet gówno na tym zarobią, ale i tak wypalą ![]() |