e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek (/Temat-e-whoring-sposoby-na-latwy-zarobek-130903) |
RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fejQ - 24-03-2016 19:01 @assasino dzięki no to niestety na tym sposobie kariery nie zrobię heheheh na samym "yes", "no" i "i love you" fortuny nie zbiję ;/ prosiłbym o jakieś polskie metody najchętniej to bym na su wrocil tylko tam się pogorszyło tak jakby ludzie mniej lecą na fejki. chciaż teoretycznie to że są wyczuleni to nie jest usprawiedliwienie bo przecież pojawiają się nowi użytkownicy nieświadomi instnienia fejkowych kont RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Assasinoo - 24-03-2016 19:04 ojesusssssss RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - szykiryki - 24-03-2016 19:07 Placili glownie na pp albo przelewem bankowym RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fejQ - 24-03-2016 19:11 no właśnie motywacja jest i nawet "lubię" się z nimi użerać hehehe Problem w tym, że SU się wypaliło albo ja oś robię nie tak;/ Dawniej wystarczyło ustawić np nick Ona20WWA i cokolwiek pisać na czacie transmitującej choćby komplementować jej bielizne i już gdy napaleńcu np z Warszawy zobaczyli WWA w nicku to pisali czasami zdażało się, że przez godzinę nikt się nie zgłosił więc wtedy w ostateczności pisało się "jest ktoś chętny na bliższą znajomość?" potem tylko utrzymanie rozmowy i naciąganie na inne rzeczy z tym problemów nie mam.. interes szedł wyśmienicie tylko niestety poszedł ban... zrobiłem małą przerwę bo co nie załozyłem konto to banowali. teraz zmieniłem neta zrobilem format systemu i konto funkcjonuje, ale nie mogę zdobyć klientów ;/ albo metoda na su już się wypaliła albo ja nie działam tak jak wtedy RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Pasza dla konia - 24-03-2016 19:14 Może mi ktoś napisać co to jest SU? RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fejQ - 24-03-2016 19:16 SU czyli showup taki polski portal z seks kamerkami gdzie bez wlaczania kamerki podajac sie za kobiete mozesz zarobic za pisanie z napalancami RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Pasza dla konia - 24-03-2016 19:25 Tylko moderator może wlepić szybkiego bana na showup...No chyba, że pokażesz się z kartką i nickiem RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - fejQ - 24-03-2016 19:26 ale wogole nie trzeba wlaczac kamarki ;p wystarczy sie udzielac na czacie transmitujacych i czekac az napisze do nas ktos prywatna wiadomosc RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Assasinoo - 24-03-2016 19:30 fejQ dziwny ogólnie jesteś, nie wiem czy jeszcze bardziej chcesz wypalić sobie tą "niszę" z SU, chociaż nisza to była kilka lat temu, czy co.. wszędzie podkreślasz, że to łatwy zarobek + opisujesz szczegóły, to zaraz kilku januszy będzie chciało spróbować RE: e-whoring -sposoby na łatwy zarobek - Pasza dla konia - 24-03-2016 19:36 A Janusze szybko wypalają nisze. Ba, nawet gówno na tym zarobią, ale i tak wypalą |