Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? (/Temat-Zarabianie-przez-internet-jako-praca-czy-dorobek-130771)

Strony: 1 2 3

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - Captain - 22-03-2016 20:20

A jest tu ktoś ktoś zarabia jako główne źródło dochodu w necie ale na czymś innym niż subach sms i tym podobnych rzeczach?
Jeśli tak to na czym dokładnie i ile?

Pytam z ciekawości.

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - szykiryki - 22-03-2016 20:35

Comperialead, portmmo, afiliant, interkursy. Ile? Wystarczajaco.
No i copywriting, o ktorym wspominalam Ci ba prv.

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - Waldes93 - 22-03-2016 20:44

PPA/PPI i HYIPYSmile

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - HelixMoney - 22-03-2016 21:47

Z Helix Capital mam 400 $ miesiecznie + Recyclix ok 150 zl + hyipy razem ok 2000 zl miesiecznie,do tego praca na etacie Smile

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - rachman - 22-03-2016 22:32

Jako odskocznię od opierd.....a się w życiu. To chyba w moim przypadku jedyne trafne ujęcie jak to traktuję...

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - mikolaj90 - 23-03-2016 11:21

rachman, ja chyba w sumie też bym tak to nazwał, nic dodać nic ująć.

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - dariuszxdd - 23-03-2016 14:23

Jako Pracę Smile

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - full2000 - 23-03-2016 20:42

Co prawda aktualnie nie mam pracy aczkolwiek 'zarabianie przez internet' od początku traktuję jako dorabianie pieniędzy.
Jednak zdaję sobie sprawę, że nawet pomimo pracy, zarobek przez internet mógłbym nazwać głównym źródłem dochodu.

W tym wypadku wszystko to jest kwestia podejścia i nazewnictwa ... Smile

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - mikula - 14-05-2016 16:53

ja traktuje jako dodatkowy dochod

RE: Zarabianie przez internet jako praca czy dorobek? - cezar78 - 20-05-2016 08:15

Jeżeli zarabianie w necie miałoby być glówna pracą to trzeba by było dywersyfikować źródła dochodu tzn nie skupiać się tylko na 1 rzeczy np subach. Zapisać się do 10 pp czy sieci affiliacyjnych zrobić 10 stron i promować różne rzeczy, robić filmiki na yt, sprzedawać na allegro, fiverr itd. Warto zrobić 1 porządny, długoterminowy projekt całkowicie white hat, np założyć bloga i postować na nim codziennie ciekawe artykuły o swojej pasji itp. Google uwielbia takie często aktualizowane strony z unikalną treścią. Zaufajcie mi że po pół roku takiego postowania wasza strona będzie w top 10 google na wiele fraz bez żadnych backlinków. Jak już będzie popularna wtedy można zacząć ją monetyzować. Taka stronka to taka pewna długoterminowa inwestycja (czasu głównie) która może się stać bardzo opłacalna.