![]() |
Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci (/Temat-Dziennik-moich-poczynan-zarabiania-w-sieci-130719) |
RE: Kasa za nic - Slight - 29-03-2016 12:29 Trochę mniej się orientuję w BTC, ale im więcej się zainwestuje tym większy zysk czy stawka stała? RE: Kasa za nic - iPlusOfficial - 29-03-2016 14:18 Im więcej zainwestujesz tym więcej będziesz miał KH/s czyli będziesz miał większy zysk ![]() RE: Kasa za nic - iPlusOfficial - 20-04-2016 12:55 Jutro następna wypłata z HashOcean. Tym razem nie będę reinwestował, a zainwestuje w MyPayingAds ![]() Chce zacząć też zarabiać w trafficmonsoon oraz FortAdPays, no i może jakieś inne RevShare, polecacie coś? Z moich obliczeń wynika, że jutro wpłacam 5$ na MPA ;p RE: Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci - iPlusOfficial - 20-04-2016 17:36 Dodana strona MXRevShare. Mam chęć w niego zainwestować zamiast w MyPayingAds. RE: Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci - iPlusOfficial - 20-04-2016 18:58 W MXRevShare wyklikałem dziś łącznie 100 Millionare Ads (z przerwami na szamanko oczywiście), co dało mi $0.50 ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci - Serkownik - 20-04-2016 19:29 Kolego mx to dobra stronka tez do niego wszedlem niedawno i dziala fajnie ostatnio serwery zmienili wiec smiga jak trzeba co do TM odradzam, mam zblokowane ponad 1,5k pln i nigdy pewnie nie odzyskam duzo opini jest ze w sierpniu beda znowu problemy i tyle z inwestowania polecam program z mojej stopki mam nadzieje ze juz o nim slyszales jak cos po wiecej informacji zapraszam na priw RE: Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci - iPlusOfficial - 20-04-2016 19:30 @[Serkownik] Czytałem już o tym, chce uzbierać więcej żeby tam zainwestować ![]() SZUKAM KANTORA BTC -> PAYZA! RE: Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci - Serkownik - 20-04-2016 19:33 (20-04-2016 19:30)iPlusOfficial napisał(a): @[Serkownik] Czytałem już o tym, chce uzbierać więcej żeby tam zainwestować przeciez konto na payza mozna btc zasilic jak masz zweryfikowane konto addfunds/bitcoin Fee Free Exchange Rate 429.3674 USD Duration Immediate RE: Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci - iPlusOfficial - 20-04-2016 19:41 Taak, ale ja nie mam zweryfikowanego i nie weryfikuje narazie bo za długo by trwało RE: Dziennik moich poczynań zarabiania w sieci - iPlusOfficial - 21-04-2016 13:28 Następna wypłata HashOcean! Czekam na @[zeno13], żeby wymienić na Payze, następnie wpłacę do MXR. Oby dzisiaj zeno wszedł, bynajmniej dziś bym już miał pierwszy adpack za 5$ ![]() |