![]() |
Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką (/Temat-Dziennik-Niebanalnej-czyli-historia-pisana-szminka-130599) |
RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - mysc - 18-03-2016 16:05 (18-03-2016 00:45)Captain napisał(a): No, a co z ip? Jeśli ona nie ma zmiennego ip, to przecież powiążą bardzo łatwo konta po ip i pobanują wszystkie. Moim zdaniem IP nie ma żadnego znaczenia, dla FB liczą się tylko cookies - które należy kasować przed przelogowaniem się na inne konto ![]() RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - niebanalna - 18-03-2016 20:16 Ojej, wczoraj już nie miałam czasu odpisywać, a tu już dwie strony odpowiedzi :o Co do Facebook'a, to będę ostrożna mimo wszystko :) Z tego co się zorientowałam UPC mam z dynamicznie zmiennym IP, a korzystam z Wi-Fi na laptopie. Jak myślicie czy resetowanie routera + czyszczenie ciasteczek + incognito, uczyni mnie bardziej bezpieczną od banów itp.? Swoją drogą dziękuję Wam bardzo za wparcie :) Wczoraj zaczęłam zakładać pierwsze konta, nie zrobiłam ilości zamierzonej, bo już padałam ze zmęczenia, więc biorę się za to już zaraz! :) RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - Artinesse - 18-03-2016 20:29 Powodzenia i dużych zarobków życzę! ![]() Stopniowo krok po kroku do celu... RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - niebanalna - 19-03-2016 02:07 Mam pytanie.. Co sądzicie o wypełnianiu ankiet? Jakie strony ewentualnie polecacie? RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - themi8 - 19-03-2016 02:17 (19-03-2016 02:07)niebanalna napisał(a): Mam pytanie..Czasochlonne Sent from my D2303 using Tapatalk RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - niebanalna - 19-03-2016 02:43 (19-03-2016 02:17)themi8 napisał(a):(19-03-2016 02:07)niebanalna napisał(a): Mam pytanie..Czasochlonne Że czasochłonne, to wiadomo. Ostatnie kilka godzin spędziłam na czytaniu blogów o wypełnianiu ankiet... Widziałam z 30 różnych serwisów zrecenzowanych przez kilkadziesiąt osób i z tego co zauważyłam zdania są podzielone. Jedni cieszą się z zarobków, polecają kilka różnych stron do wypełniania ankiet, inni natomiast je odradzają. Przechodząc do konkretów... Serwisy: MYIYO, QASSA, Toluna, GFK, Cenne Opinie, ePanel. Czy jesteście w stanie powiedzieć mi z własnego doświadczenia opinie na ich temat? Przeglądając blogi, strony, fora etc. już sama nie wiem co jest prawdą i przede wszystkim - czy warto? Poprawcie mnie, jeśli się mylę... Serwis MOBROG, przeczytałam o nim najwięcej negatywnych opinii, m.in że są niewypłacalni, że maksymalny zarobek, to 20zł za ankiety i więcej nic... RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - ScroX - 19-03-2016 08:16 Obecnie chyba najlepszym serwisem do wypełniania ankiet jest clixsense z tego co wiem to najwięcej płaci ( o ile dobrze się skonfiguruje konto ) i jest na pewno wypłacalny. RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - Captain - 19-03-2016 08:29 Te ankiety są czasochłonne, a zwykle mało się tam zarabia. Jak masz zmienne ip to możesz zainteresować się serwisami typu mypay.pl albo kubigo. Tam rejestrujesz się w różnych konkursach, na różnych stronach etc i dzięki zmiennemu ip i dużej liczbie emaili (które możesz zakładac do tego celu to chwila roboty) w jednym takim konkursie czy na stronie możesz rejestrowac się wiele razy i dzięki temu całkiem ładnie zarobić, napewno lepiej niż na ankietach. (Oczywiście Twórcy serwisów mypay czy kubigo wiedzą, ze użytkownicy w ten sposób zarabiają, rejestrują sie po wielokroć w ofertach etc i na tym to tam polega aby ponabijac jak najwięcej rejestracji u zleceniodawców, więc nie jest to w żaden sposób 'nielegalne' czy coś). Dużych pieniędzy z tego nie będzie niestety, ale i tak lepsze niż na ankietach. RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - kernst - 19-03-2016 08:59 Tytuł od razu przykuł uwagę, chyba masz smykałkę, a raczej na pewno ![]() ![]() RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką - niebanalna - 20-03-2016 04:23 Dzień 1. MATKO BOSKA, już 4:00 :o Sobota, przyznam szczerze, że zleciała mi w mgnieniu oka. Odkąd wstałam prężnie pracowałam. Utworzyłam kilka kont na facebook'u i grupę. Założyłam konto na Hotcash'u i czekam. Nie mam siły już więcej pisać.. dobrej nocy życzę :) |