![]() |
Zarabiać Pasywnie ale Łatwo i do Przodu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabiać Pasywnie ale Łatwo i do Przodu (/Temat-Zarabiac-Pasywnie-ale-Latwo-i-do-Przodu-130581) |
RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - kulasek - 21-03-2016 11:34 Dzień 7 Witajcie! Mija dziś równy tydzień od kiedy zakupiłem pierwsze adpacki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 - Aktywne paczki 43,79 $ - Aktualny stan konta ![]() Jesteś zainteresowany? Pisz na PW ![]() RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - tomek019 - 21-03-2016 16:07 TM mhmm osobiście mam tam sporo paczek w PENDING no i tak sobie czekam i czekam ... ![]() Ogólnie TM płaci cały czas lecz zamrozone "starszej daty" adpacki spowodowaly duze obuzenie uzytkownikow a to od nich w glownej mierze zalezy przyszlosc programu ![]() ![]() ![]() Osobiscie polecalbym rozlokowanie funduszy na wiecej niz 1 program . Ja np oprocz TM jestem rowniez w MXRevshare, My Ad Cubes, oraz teraz wchodzi na poczatku kwietnia Future Ad Pro . PS: ŻYCZĘ DOLARÓW ! ![]() RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - Krechaman - 21-03-2016 19:17 Będziesz coś dokładał? Czy lecisz już na tych 10 paczkach aż coś uciułasz zgrabnego? RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - kulasek - 22-03-2016 00:26 Na razie zamierzam powolutku reinwestować swoje środki w następne paczki. Pierwszy cel, który sobie ustaliłem to dojść do 50 aktywnych paczek i bezpiecznie wypłacać środki aby zostały jeszcze na dalsze reinwestycje. Nie mam jakoś parcia aby jak najszybciej dojść do tych 50 paczek. Nie ukrywam, że aktywni poleceni mogą mi w tym pomóc ![]() ![]() RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - Ribery - 22-03-2016 00:36 Jak na pierwszy raz do dosc odwazny krok. Wchodzisz w jak to koledzy wyzej napisali upadajacy program i to jeszcze z taka iloscia pieniedzy. Sam oczywiscie jestem w tm mam ponad 250 aktuwnych paczek tylko ze w stanie pending. Z dznia na dzien mam nadzieje ze moze dzisiaj mi je odblokuja... Powodzenia i dolarów życze ![]() RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - kulasek - 22-03-2016 16:14 Dzień 8 Ósmy dzień rozpoczął się tak jak sobie go wcześniej zaplanowałem ![]() ![]() ![]() 11 - Aktywne paczki 6,31 $ - Aktualny stan konta ![]() RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - kulasek - 23-03-2016 21:00 Dzień 9 11 - Aktywne paczki 17,63 $ - Aktualny stan konta ![]() RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - kulasek - 24-03-2016 21:14 Dzień 10 Jeszcze 2 dni i planuje kupić kolejną 12 paczkę ![]() 11 - Aktywne paczki 29,39 $ - Aktualny stan konta ![]() RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - hangarnabronie - 25-03-2016 13:02 Powodzenia. No, ale jak osoby wyżej napisały, ten program upada niestety. Sam z niego korzystałem, ale z 2 miesiące temu przestałem. Teraz czekam na FutureAdPro, który ma się pojawić na początku kwietnia, więc z mniejszym ryzykiem, wolę zainwestować w Future niż w Traffic. RE: Dziennik pracy by kulasek - TM. - tomek019 - 25-03-2016 13:21 U mnie 28 w pending ![]() tapnięte |