Wybór serwisu Sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wybór serwisu Sub/premium sms (/Temat-Wybor-serwisu-Sub-premium-sms-130501) |
RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - Na 5tyk - 16-03-2016 08:56 Skorzystaj z TreePay.pl Maja subskrypcje SMS,standardowa stawka to 5zl za lead. Stawka sie zwieksza za kazdego leada, ktorego zdobedziesz. Przeczytaj FAQ to bedziesz wiedzial dokladnie o co chodzi Co wiecej jak masz pomysl na proggram to TreePay wykona go tylko dla Ciebie. RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - szykiryki - 16-03-2016 09:13 Każdy poleci Ci serwis, w ktorym sam dziala, to jasne. Nie lepiej poswiecic chwile, zarejestrowac sie na kilku stronach, przejrzec programy (czesc z dostawców ma zupelnie inne od konkurencji itp), puscic testowy ruch na kazdej ze stron, porownac konwersje i zostac tam gdzie wypada najlepiej...? RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - LeadNow - 16-03-2016 11:30 Spróbuj na Leadnow.pl - na pewno się nie zawiedziesz RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - Dante_/ - 16-03-2016 11:41 Leadmore jest dobre pod względem że zalicza leady jeżeli ktoś nawet nie ma nic na koncie,ale także polecam Hotcash, jeżeli chcesz zarabiać na odnowieniach. RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - daniel42na - 16-03-2016 11:47 Uwielbiam takie tematy Albo ludzie związani z konkretnymi serwisami polecą swój, albo Ci którzy zarobili najwięcej w serwisie X polecą właśnie ten. Serwisy mają albo swoje działy albo ich tematy są umieszczone w dziale "zbiór serwisów zarobkowych". Logika podpowiada, że te które mają swoje działy są bogatsze nie tylko w pieniądze ale też w użytkowników, więc lepsze, ale to tylko moja opinia. Najlepsze jest więc chyba zarejestrowanie się w kilku lub wszystkich z nich i przetestowanie na sobie, swoich niszach i swoich metodach promowania. RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - LeadNow - 16-03-2016 11:55 @[daniel42na] Pozwolę się nie zgodzić, że własny dział oznacza lepszy serwis Na pewno świadczy o przywiązaniu Sieci do samego forum, a Twój tekst raczej wygląda na to, że ma przekonać inne serwisy do płacenia za tę formę reklamy RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - daniel42na - 16-03-2016 12:10 Ja nie zachęcam nikogo do rejestrowania się tylko w serwisach posiadających działy, zachęcam do rejestracji i testowania wszystkich. Może mnie źle zrozumiałeś. Zaznaczam dodatkowo za to, że w mojej opinii te serwisy są lepsze, bezpieczniejsze i poważniejsze. Dlaczego? Aby dostać dział nie wystarczy zapłacić a raczej chcieć zapłacić, bo te(działy) przyznawane są wyłącznie serwisom które mają już swój staż, swoją renomę na forum i zaufanie użytkowników. To czy serwis może mieć dział czy nie, to co prawda subiektywna ocena administracji forum, no ale bazuje ona na wielu czynnikach, między innymi na tym jak serwis oceniają użytkownicy forum. Sama wola zapłaty za dział nic nie znaczy, bo forum nie może pozwolić sobie na przyznawanie działów serwisom które znikają po kilku tygodniach/miesiącach a takich było sporo. Cytat: Twój tekst raczej wygląda na to, że ma przekonać inne serwisy do płacenia za tę formę reklamyNie wygląda na to, napisałem o tym wyżej. Nie leży to w żadnym stopniu w moim interesie, czy admin forum dostanie przelew czy nie. Nie jestem członkiem administracji, byłem nim i jest wręcz przeciwnie, mam wiele zastrzeżeń co do pewnych spraw, ale przyznawanie działów akurat jest uczciwe i nie działa tak, że "mam pieniążki -> jutro jest dział". RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - LeadNow - 16-03-2016 12:23 @[daniel42na] OK, z wcześniejszego wpisu można było zrozumieć, że polecasz rejestrację tylko w tych serwisach, które mają swój dział. My bad A temat, jak temat - przynajmniej jest okazja do tego, aby pochwalić serwisy mniej znane i polecane na forum, ale mające swoich wielbicieli @[Mokos] Napisz do nas na PW lub e-mail ([email protected]), przedstaw swój sposób a postaramy się pomóc w doborze RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - full2000 - 16-03-2016 14:04 Jeżeli masz pomysł do zarabiania na programie 'pobieranie' to polecam SubmitPays ! Konwersja lepsza niż u konkurencji do tego stawka na start 6.5 PLN za lead Warto przetestować, nawet jak ktoś nie wieży w lepszą konwersję ... RE: Wybór serwisu Sub/premium sms - Martin676 - 16-03-2016 14:11 HotCash - bogaty wachlarz programow, jesli chodzi o premium sms to najlepszy wybór, mozesz wynegocjować stawkę nawet do 11zl przy najdroższym smsie. Leadmore, 6/sub, jednak przy większym nakładzie pracy idzie wynegocjować 6,5- a nawet 7pln za suba realcontent na pobieraniu wychodzi przerewelacyjnie, jesli chodzi o sub sms, wiodą prym. Aureon swojego czasu również zaskakiwal mnie swoja konwersja na niektórych programach, stawka 4,70/sub. |