Zagraniczne SMS Premium - istnieje? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zagraniczne SMS Premium - istnieje? (/Temat-Zagraniczne-SMS-Premium-istnieje-130447) Strony: 1 2 |
RE: Zagraniczne SMS Premium - istnieje? - VanAnubis - 14-03-2016 16:08 (14-03-2016 15:58)DzejkobPL napisał(a): Łap. Dzięki wielkie, ale niestety nie ma wyszczególnionego USA, więc mam rozumieć, że tam są oferty zamiast premium SMS, tak? RE: Zagraniczne SMS Premium - istnieje? - kellylentz9 - 14-03-2016 16:32 w usa nie ma subow ani premek RE: Zagraniczne SMS Premium - istnieje? - VanAnubis - 14-03-2016 16:39 (14-03-2016 16:32)kellylentz9 napisał(a): w usa nie ma subow ani premek Naprawdę? Dlaczego? 0_0 RE: Zagraniczne SMS Premium - istnieje? - flyhigh - 14-03-2016 18:28 mi w temacie o sub/sms gdzie ktos sie przyczepil ze nie pytalem o premium, gdzie konkretnie pytalem o tego typu serwisy anglojęzyczne - odpisano że w tych krajach byla jakas wielka spina prawna i wszystko zostało zablokowane. Kazali mi sprawdzać HC - ale tam lipa. I kilka innych stron podano, ale nigdzie nie było to czego mam wrażenie ty szukasz czyli serwisów jak Hotcash leadsales czy eforsa RE: Zagraniczne SMS Premium - istnieje? - Mokos - 15-03-2016 23:27 (14-03-2016 15:47)DzejkobPL napisał(a): Na hotcash w większości krajów wygląda to tak jak w Polsce - jest treść smska i numer na jaki trzeba go wysłać. @[DzejkobPL] Jesteś w 100% pewien? Testowałem na niemieckim ip oraz finlandzkim bo tam największe stawki i niestety zeby wysłać premium trzeba wypełnić ofertę. RE: Zagraniczne SMS Premium - istnieje? - AnnaKa - 16-03-2016 01:37 HotCash posiada translator językowy i oferta powinna wyglądać tak jak w Polsce tyle, że przetłumaczona na język obcy oraz z inną treścią sms i nr. Oferty są w krajach które nie zostały podane w tabeli. Większość dużych państw obsługuje płatności sms premium. Zagraniczne SMS Premium - istnieje? - Artinesse - 03-03-2018 13:22 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |