Dziennik Trzech $-ów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Trzech $-ów (/Temat-Dziennik-Trzech-ow-130202) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik Trzech $-ów - Dadinho - 10-03-2016 00:48 ja to samo RE: Dziennik Trzech $-ów - Wojtek574 - 10-03-2016 08:06 Ja tak samo myslalem panowie xD A dzienik świetny jest sam mam zamiar zacząć sie bawić w takich programach tylko ze ja mam $5 a nie 3 Xd RE: Dziennik Trzech $-ów - abrzyski88 - 11-03-2016 20:29 Witam Was s piątek. Wczoraj dzień bez w wpisu bo jakoś padłem ze zmęczenia (remoncikimalowanko ) Cóż to wczoraj się działo? Wczoraj całkiem fajny dzień był co chodzi o klikanie reklam bo z tego co pamiętam to około 80 reklam wyklikałem czyli prawie $0.40 wpadło czyli jak na kilka minut roboty całkiem fajnie Wykupiłem z zebranych środków kolejną paczuszkę za dolarka i keci mi się już 5 paczek. Co mogę powiedzieć o dzisiejszym dniu? Co chodzi o reklamy to średnio w porównaniu z ostatnimi dniami bo do tej pory 30 reklam miałem. Wszystkie klikane na telefonie, bo cały dzień w robocie i tylko telefon pozostał do dyspozycji. Troszkę to upierdliwe na telefonie bo trzeba wszystkie po koli klikać, na lapku to wszystkie otwieram na raz i potem tylko karty wystarczy zamknąć i kasa ląduje na cash balance Teraz odrobina statystyk i spadam się poweekedować troskę AdPacki: 5 - od ostatniego postu +1 Reklam klikniętych:342 - od ostatniego postu +111 Zarobione z kliknięć: $1.706 - od ostatniego postu + $0.555 Paczki wypracowały: $0.47 to by chyba na tyle dzisiaj było Zmykam i udanego weekendu wszystkim RE: Dziennik Trzech $-ów - abrzyski88 - 15-03-2016 08:05 Witam. Trochę czasu minęło od ostatniego wpisu, jednak nie działo się nic ciekawego. Sytuacja z klikaniem reklam troszkę się pogorszyła bo ich ilość spadła o jakieś 50%. Toteż i zarobki nie wyglądały ciekawie. Myślałem, że w niedzielę zakupie kolejną paczuszkę jednak udało się to dopiero teraz, dlatego zrobiłem sobie przerwę z wpisami. Zaszły pewne zmiana w serwisie z reklamami aktywacyjnymi, mianowicie wzrosła ich ilość z 4 do 8. Jako że z rana nie mam zbytnio weny przejdźmy do statystyk. AdPacki: 6 - od ostatniego postu +1 Reklam klikniętych:463 - od ostatniego postu +121 Zarobione z kliknięć: $2.302 - od ostatniego postu + $0.596 Paczki wypracowały: $0.75 - od ostatniego wpisu + $.38 I jeszcze ogólny podgląd ile konkretne paczki wypracowały: Pozdrawiam i udanego dnia RE: Dziennik Trzech $-ów - abrzyski88 - 18-03-2016 10:35 Witam. Wczoraj zakupiony kolejny adpack za kosmiczny 1$ przyszła więc pora na aktualizację. Program ma się dobrze wszystko działa i nalicza. W programie nastąpiło kilka zmian dotyczących płatności. Jedna z nich jest wycofanie się ze współpracy z PerfectMoney, procesor nie jest już obsługiwany i wygląda na to żee nie będzie już wsparcia dla wpłat z niego. W zamian za PerectMoney uruchomione mają być płatności przez 2clicpay , da to możliwość pośrednich wpłat poprzez PayPal, moim zdaniem jest to ciekawe rozwiązanie ponieważ mozna pośrednio wpłacić z PayPala do 2clicpay i następnie do FortAdPay bez obawy o to że PayPal będzie mał wpływ na żywotność programu, co znane jest z innych programów w których PayPal[b/] narozrabiał. Kolejnym wielkim plusem jest planowane wprowadzenie obsługi płatności prze [b]Bitcoin. Myślę, że będzie to dobre posunięcie zważywszy na popularność Bitcoina. Według statystyk ze strony program rozwija się dynamicznie co chodzi o nowych użytkowników, cały czas ich przybywa, statystyki podam na końcu postu. Przejdźmy dalej do cyferek związanych z z moim udziałem w programie. Zapraszam AdPacki: 7 - od ostatniego postu +1 Reklam klikniętych: 623 - od ostatniego postu +140 Zarobione z kliknięć: $3.093 - od ostatniego postu + $0.791 Paczki wypracowały: $1.05 - od ostatniego wpisu + $.30 Ilość użytkowników: 183168 I jeszcze ogólny podgląd ile konkretne paczki wypracowały: Dzięki za poświęcony czas na czytanie i zapraszam ponownie na kolejne aktualizacje. Prowadzenie dziennika sprawia frajde i uczy systematyczności jako takiej i pozwala mi samemu śledzić historię udziału w programie, i mimo że na początku myślałem że porzucę to szybciej niż zacząłem tak teraz zaczyna mnie to wciągać po woli. Pozdrawiam RE: Dziennik Trzech $-ów - abrzyski88 - 22-03-2016 08:30 Cześć. dzisiaj kolejny wpis ze statystykami. Nie będę się rozpisywał bo i nie ma o czym za bardzo Troszkę cyferek: AdPacki: 8 - od ostatniego postu +1 Reklam klikniętych: 715 - od ostatniego postu +90 Zarobione z kliknięć: $3.541 - od ostatniego postu + $0.448 Paczki wypracowały: $1.49 - od ostatniego wpisu + $.44 Ilość użytkowników: 190333 od ostatniego wpisu +7165 Stan paczuszek: Jak widać z powyższych danych reklam do klikania mniej, zarobki z nich mniejsze, ale może to przez to że rzadziej teraz przy kompie jestem. Ilość użytkowników ciągle rośnie. Jeżeli te dane są realne to wydłuża to żywotność programu i może z czasem uda mi si e wyciągnąć mój wkład Miłego dnia wszystkim |