![]() |
Dariusz Milewski volumin 2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Dariusz Milewski volumin 2 (/Temat-Dariusz-Milewski-volumin-2-130050) |
RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Klin - 05-03-2016 11:04 Jak rozumiem macie pretensje że Milewski psuje Wam konwersję, zgłasza Wasze konta, psuje zarobek po tym jak spamujecie w Jego grupach na fb? RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Miły - 05-03-2016 11:13 (05-03-2016 11:04)Klin napisał(a): Jak rozumiem macie pretensje że Milewski psuje Wam konwersję, zgłasza Wasze konta, psuje zarobek po tym jak spamujecie w Jego grupach na fb?W jego grupach? No bez jaj, to nie są jego grupy ![]() RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Krissu - 05-03-2016 11:13 (05-03-2016 11:04)Klin napisał(a): Jak rozumiem macie pretensje że Milewski psuje Wam konwersję, zgłasza Wasze konta, psuje zarobek po tym jak spamujecie w Jego grupach na fb? Wcale tak nie jest. ![]() ![]() ![]() Mam mocne przeczucia, kto to może być, ale zatrzymam to dla siebie ![]() RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Miły - 05-03-2016 12:48 ![]() RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Klin - 05-03-2016 12:55 (05-03-2016 11:13)Miły napisał(a):(05-03-2016 11:04)Klin napisał(a): Jak rozumiem macie pretensje że Milewski psuje Wam konwersję, zgłasza Wasze konta, psuje zarobek po tym jak spamujecie w Jego grupach na fb?W jego grupach? No bez jaj, to nie są jego grupy Tylko zapytałem ![]() Jako iż nie spamuje na fb chciałem się tylko doinformowac RE: Dariusz Milewski volumin 2 - overhumanity - 05-03-2016 14:15 Jego profil FB jest prawdziwy, mógł zmienić nazwisko, po tym co wywijał w sumie nie dziwie mu się... wystarczy wpisaćjego mail [[email protected]] w google i dużo się wyjaśnia, pan m. podrabia dokumenty i oszukuje ludzi ![]() Ciekawe czy adres który podał (policja w Glasgow) byłby zainteresowany jego poczynaniami w oszustwach i podrabianiu papierów ![]() Marcel_kk to nie jest raczej, chociaż szkoda, że user z takim stażem współpracuje świadomie lub nie z takimi oszustami srając we własne gniazdo i promując równolegle samemu różnego rodzaju programy partnerskie ![]() RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Mirek 22 - 05-03-2016 16:53 Z tego co wiem ma z 80 grup i jest psem w Glasgow na wyszym stanowisku i siedzi przy biurku i nawet jak klika po polsku to i tak Szkoci nie rozumieją on się z wami bawi on współpracuje z Fb kiedyś był oni wywiad Milewski się Bawi Z tego co wiem ma z 80 grup i jest psem w Glasgow na wyszym stanowisku i siedzi przy biurku i nawet jak klika po polsku to i tak Szkoci nie rozumieją on się z wami bawi on współpracuje z Fb kiedyś był oni wywiad Proponuje wam nie spamowć w jego grupach a na pewno przestanie wam robić pod górę chociaż i tak współpracuje z FB albo szukadz ludzi lub nie wiem poszukam ten wywiad to wkleję go tu sami oceńcie kim jest Wczoraj tu był ale go blokaddostał RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Majka - 05-03-2016 17:07 (05-03-2016 16:53)Mirek 22 napisał(a): Z tego co wiem ma z 80 grup i jest psem w Glasgow na wyszym stanowisku i siedzi przy biurku i nawet jak klika po polsku to i tak Szkoci nie rozumieją on się z wami bawi on współpracuje z Fb kiedyś był oni wywiad ![]() ![]() Faktycznie wczoraj tu BYŁEŚ i bloka dostałeś ode mnie za multi. O co Ci właściwie chodzi? Po co założyłeś kolejne konto? RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Mirek 22 - 05-03-2016 17:09 Marcel_kk to nie jest raczej, chociaż szkoda, że user z takim stażem współpracuje świadomie lub nie z takimi oszustami srając we własne gniazdo i promując równolegle samemu różnego rodzaju programy partnerskie ![]() [/quote] Marcel_kk to nie jest raczej, chociaż szkoda, że user z takim stażem współpracuje świadomie lub nie z takimi oszustami srając we własne gniazdo i promując równolegle samemu różnego rodzaju programy partnerskie ![]() [/quote] (05-03-2016 14:15)overhumanity napisał(a): Jego profil FB jest prawdziwy, mógł zmienić nazwisko, po tym co wywijał w sumie nie dziwie mu się... wystarczy wpisaćjego mail [[email protected]] w google i dużo się wyjaśnia, pan m. podrabia dokumenty i oszukuje ludziHaaaa co ty bieżesz dilera zmień on nie ma dzieci a mail jest jego o nazwie derek końcówka co.uk wystarczy wejść na profil YouTube tam ma dużo filmików też współpracuje z portalami rużnych dziwie się że wąz jeszcze nie opisał może jeszcze czeka na tą chwilę (05-03-2016 11:04)Klin napisał(a): Jak rozumiem macie pretensje że Milewski psuje Wam konwersję, zgłasza Wasze konta, psuje zarobek po tym jak spamujecie w Jego grupach na fb? On nie lubi jak mu się spamuje w jego grupach i jak ktoś naciąga ludzi na płatne smsy RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Martin676 - 05-03-2016 17:33 Milewski wynajał papuge? Powiedz nam cos więcej o preferencjach Milewskiego. To Ty mu przynosisz makowiec i razem go pałaszujecie pod celą? ![]() |