Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dariusz Milewski volumin 2 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Dariusz Milewski volumin 2 (/Temat-Dariusz-Milewski-volumin-2-130050)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Klin - 05-03-2016 11:04

Jak rozumiem macie pretensje że Milewski psuje Wam konwersję, zgłasza Wasze konta, psuje zarobek po tym jak spamujecie w Jego grupach na fb?

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Miły - 05-03-2016 11:13

(05-03-2016 11:04)Klin napisał(a):  Jak rozumiem macie pretensje że Milewski psuje Wam konwersję, zgłasza Wasze konta, psuje zarobek po tym jak spamujecie w Jego grupach na fb?
W jego grupach? No bez jaj, to nie są jego grupy facepalm

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Krissu - 05-03-2016 11:13

(05-03-2016 11:04)Klin napisał(a):  Jak rozumiem macie pretensje że Milewski psuje Wam konwersję, zgłasza Wasze konta, psuje zarobek po tym jak spamujecie w Jego grupach na fb?

Wcale tak nie jest. Smile Może i jest właścicielem sporej ilości grup, ale - nie wszystkich! Smile W większości są 'komentowane' różnymi oskrażeniami posty, które niekiedy zawierają prawdziwą i wcale niekoniecznie nastawioną na zarobek informację. @[piotrekprorok] coś na ten temat może powiedzieć. Smile
Mam mocne przeczucia, kto to może być, ale zatrzymam to dla siebie Wink

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Miły - 05-03-2016 12:48

facepalm

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Klin - 05-03-2016 12:55

(05-03-2016 11:13)Miły napisał(a):  
W jego grupach? No bez jaj, to nie są jego grupy facepalm

Tylko zapytałem Wink

Jako iż nie spamuje na fb chciałem się tylko doinformowac

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - overhumanity - 05-03-2016 14:15

Jego profil FB jest prawdziwy, mógł zmienić nazwisko, po tym co wywijał w sumie nie dziwie mu się... wystarczy wpisaćjego mail [[email protected]] w google i dużo się wyjaśnia, pan m. podrabia dokumenty i oszukuje ludzi Sad Może dlatego musiał uciec za wodę, a może dlatego że zrobił sobie dzieciaka z wytrzeszczem w wieku gimbazjalnym. Jego znajomi istnieją naprawdę, występują również na nk.pl, niestety jego tam nie ma. Jego profil dariusz-milewski na forum jest prawdziwy, frajer klika w clickbaity i wypisuje bzdury w internecie oraz dodaje ogłoszenia z tego samego IP, więc wszystko jest na tacy.
Ciekawe czy adres który podał (policja w Glasgow) byłby zainteresowany jego poczynaniami w oszustwach i podrabianiu papierów Jerk2

Marcel_kk to nie jest raczej, chociaż szkoda, że user z takim stażem współpracuje świadomie lub nie z takimi oszustami srając we własne gniazdo i promując równolegle samemu różnego rodzaju programy partnerskie Undecided

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Mirek 22 - 05-03-2016 16:53

Z tego co wiem ma z 80 grup i jest psem w Glasgow na wyszym stanowisku i siedzi przy biurku i nawet jak klika po polsku to i tak Szkoci nie rozumieją on się z wami bawi on współpracuje z Fb kiedyś był oni wywiad

Milewski się Bawi
Z tego co wiem ma z 80 grup i jest psem w Glasgow na wyszym stanowisku i siedzi przy biurku i nawet jak klika po polsku to i tak Szkoci nie rozumieją on się z wami bawi on współpracuje z Fb kiedyś był oni wywiad

Proponuje wam nie spamowć w jego grupach a na pewno przestanie wam robić pod górę chociaż i tak współpracuje z FB albo szukadz ludzi lub nie wiem poszukam ten wywiad to wkleję go tu sami oceńcie kim jest

Wczoraj tu był ale go blokaddostał

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Majka - 05-03-2016 17:07

(05-03-2016 16:53)Mirek 22 napisał(a):  Z tego co wiem ma z 80 grup i jest psem w Glasgow na wyszym stanowisku i siedzi przy biurku i nawet jak klika po polsku to i tak Szkoci nie rozumieją on się z wami bawi on współpracuje z Fb kiedyś był oni wywiad

Milewski się Bawi

Proponuje wam nie spamowć w jego grupach a na pewno przestanie wam robić pod górę chociaż i tak współpracuje z FB albo szukadz ludzi lub nie wiem poszukam ten wywiad to wkleję go tu sami oceńcie kim jest

Wczoraj tu był ale go blokaddostał

facepalm

[Obrazek: kon2.jpg]

Faktycznie wczoraj tu BYŁEŚ i bloka dostałeś ode mnie za multi.
O co Ci właściwie chodzi? Po co założyłeś kolejne konto?

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Mirek 22 - 05-03-2016 17:09

Marcel_kk to nie jest raczej, chociaż szkoda, że user z takim stażem współpracuje świadomie lub nie z takimi oszustami srając we własne gniazdo i promując równolegle samemu różnego rodzaju programy partnerskie Undecided
[/quote]

[/quote]

(05-03-2016 14:15)overhumanity napisał(a):  Jego profil FB jest prawdziwy, mógł zmienić nazwisko, po tym co wywijał w sumie nie dziwie mu się... wystarczy wpisaćjego mail [[email protected]] w google i dużo się wyjaśnia, pan m. podrabia dokumenty i oszukuje ludzi Sad Może dlatego musiał uciec za wodę, a może dlatego że zrobił sobie dzieciaka z wytrzeszczem w wieku gimbazjalnym. Jego znajomi istnieją naprawdę, występują również na nk.pl, niestety jego tam nie ma. Jego profil dariusz-milewski na forum jest prawdziwy, frajer klika w clickbaity i wypisuje bzdury w internecie oraz dodaje ogłoszenia z tego samego IP, więc wszystko jest na tacy.
Ciekawe czy adres który podał (policja w Glasgow) byłby zainteresowany jego poczynaniami w oszustwach i podrabianiu papierów Jerk2

Haaaa co ty bieżesz dilera zmień on nie ma dzieci a mail jest jego o nazwie derek końcówka co.uk wystarczy wejść na profil YouTube tam ma dużo filmików też współpracuje z portalami rużnych dziwie się że wąz jeszcze nie opisał może jeszcze czeka na tą chwilę

On nie lubi jak mu się spamuje w jego grupach i jak ktoś naciąga ludzi na płatne smsy

RE: Dariusz Milewski volumin 2 - Martin676 - 05-03-2016 17:33

Milewski wynajał papuge? Powiedz nam cos więcej o preferencjach Milewskiego. To Ty mu przynosisz makowiec i razem go pałaszujecie pod celą? Big Grin