Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
mainpov złodziej i oszust !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: mainpov złodziej i oszust !!! (/Temat-mainpov-zlodziej-i-oszust-129875)

Strony: 1 2 3 4

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Pysik-89 - 01-03-2016 11:45

Cała ta sytuacja jest co najmniej dziwna... Nie jestem po żadnej stronie bo raczej ciężko ją obrać. Niestety żaden z Was nie ma konkretnych dowodów a bez tego możemy tylko gdybać kto ma rację.

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - majinpov - 01-03-2016 11:46

mikuss, pomyśl z niczego go nie okradłem... jestem poważnym człowiekiem, mam rodzine syna... Exclamation

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - mikuss - 01-03-2016 11:49

(01-03-2016 11:46)majinpov napisał(a):  mikuss, pomyśl z niczego go nie okradłem... jestem poważnym człowiekiem, mam rodzine syna... Exclamation

Ja nie osądzam nikogo ani Ciebie ani Jego.
Napisałem tylko jak może coś udowodnić i załatwić.
To w Waszym interesie jest coś udowodnić a na razie słowa przeciwko słowom z jednej i drugiej strony Tongue

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - majinpov - 01-03-2016 11:58

mikuss ja nie mogę nic udowodnić, zalogował się na konto i dostało weryfikacje dowodem, ponieważ ktoś z innego adresu zalogował się fb, w tym samym czasie wjechał z marnym pp do mojej miejscówki oraz zaprzestał sprzedaży kont fb dla mnie jest to jednoznacze. Ale już dobrze szkoda mojego czasu - ja nie oczekuje kary czy coś tylko radzę wam uważać. Bo Reszka przekonał się że traffic nie konwertuje a myślał że odkrył żyłę złota 20 minut spamu 15kUU może wywołać u janusza biznesu myśli o niewyobrażalnych dla niego zarobków. Jednak na szczęście nie wszystko złoto co świeci.

Reszka wysyłając do mnie pieniądze na mój paypal masz moje imię i nazwisko - mam potwierdzony paypal.

Jestem jedyny w Polsce, mieszkam w Szczecinie

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - elbowndg - 01-03-2016 12:00

jedyną osobą która wydaje się tu kręcić jest Reszka.
Wrzuć screena z Paypala.

ah no tak przecież zmienił ci hasło i nie możesz... Skoro zmienił ci hasło to czemu nei odzyskasz konta? skąd wiesz ze nic tam nie ma skoro nie masz dostępu?

a jak widać majinpov nei ma nic do ukrycia Smile także ocencie sobei sami Smile

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - majinpov - 01-03-2016 12:03

nie mam bo po co, dla 400 zł ryzykowałbyś policją karami? Ja mam rodzine i 26 lat głupoty w mojej głowie chyba już za mną Smile

to jest pp reszki:
Paulina Figura
[email protected]

więc pewnie go zablokowali bo to fake, tak to jest jak się nie chce płacić podatków...

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - piotrekprorok - 01-03-2016 12:05

Słuszna uwaga elbowndg Idea

(01-03-2016 11:30)Reszka napisał(a):  Skoro mainpov zmienił hasła do kont i do paypala to jak mam to udowodnić.

(01-03-2016 11:15)Reszka napisał(a):  (...) dane do konta paypala z 400 zł prawie Zorientowałem się dopiero teraz jak dostałem informacje ze ktoś ze mnie oszusta robi.
W kontach zmienione hasła, paypal pusty (...)

Skoro nie masz dostępu do PP to skąd wiesz, że jest pusty?

Poza tym dziwi mnie to:

(01-03-2016 11:15)Reszka napisał(a):  (...) na które wysłałem sobie na pw paczkę 50 kont oraz dane do konta paypala z 400 zł prawie (...)

Serio wysyłasz sobie dane do PP między kontami? Zamiast zapisać np w notatniku czy choćby na kartce Cool

Nikogo nie atakuję, ale to jest śmieszne. Czekam na jakieś inne dowody czy coś...

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - elbowndg - 01-03-2016 12:07

Poza tym ton, roszczeniowa postawa i kultura reszki pokazuje tylko jak niedojrzałą osobą jest. Nie potrafi wytłumaczyć niczego bez obelg i wyzwisk.

Ja osobiscie nigdy nie skorzystam z usług tego "pana" a i mam nadzieje że może administracja zajmie tu stosowne stanowisko, bo za taką cebule powinna być kara...

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - majinpov - 01-03-2016 12:10

Piotrekprorok - nie ma i nie będzie dowodów.

Teraz pomyślmy jak dojarzali ludzie.

Wysłał dane do konta z pp i kont na pw na konto które od niego zakupiłem. Więc:

Screen z wysłania kont oraz na pp na pw konta, które rzekomo kupiłem.
Screen z wysłania mi konta na gg rozwiązałby całą sprawę.

Ale tego niestety nie będzie miał.

RE: mainpov złodziej i oszust !!! - Reszka - 01-03-2016 13:03

Ten temat jest tak prawdziwy jak to ze zabrałem ci nisze czy o co mnie tam oskarżasz.
A to czy jesteś mainpov poważnym człowiekiem to już Policja stwierdzi bo ja śmiem twierdzić że jesteś bardzo nie poważnym dzieckiem o czym twój temat i nie prawdziwe żale w nim świadczą
Jedyne czym się pochwaliles to to co poniżej to o to chodzi ?
zakładasz nowy fanpage
dodajesz 3-4 zdjęcia - każde zdjęcie ogląda coś tam + oznaczam 40 osób
no i opis do zdjęcia

da się ?