Poradnik Sub vs Premium - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Sub vs Premium (/Temat-Sub-vs-Premium-129861)Strony: 1 2 |
RE: Sub vs Premium - Czaq - 16-04-2016 08:13 Przy 1,50 cena wynosi 4,92? Bo nigdzie w regulaminie tego nie wyczytalem. RE: Sub vs Premium - sqmany - 16-04-2016 11:31 Po jakichś tam próbach i po wnioskach poniekąd wyciągniętych z tego tematu wydaję mi się, że dla osób, które zarabiają raczej mniejsze kwoty - poniżej 1000 PLN/msc opłaca się bardziej zarabiać w serwisie LeadMore, z racji na dobrą stałą stawkę startową w większości programów - czyli 6 zł, no i ciekawy system wyciągania fraud'ów, czyli czasem nasze lead'y może zliczać, choć okażą się fraud'ami. Z resztą tutaj tak się nie patrzy na zyskowność z lead'ów, bo jest już te 6 zł na start, wychodzi na to, że lepsi earner'zy bardziej tam tracą, niż zarabiają, a dla słabszy earner'ów jest to świetny serwis do zarabiania, oczywiście wchodzą też w grę programy i niektóre programy mogą być mniej efektywne, niż w konkurencyjnych serwisach, dlatego to też warto brać pod uwagę przy dobieraniu serwisu. RE: Sub vs Premium - Liromir - 26-01-2017 00:24 Aktualizacja rok po napisaniu tego poradnika
łącznie początkowych (nowych) aktywacji, które dały mi chociaż jedno odnowienie od 25/26 stycznia 2016 (wtedy promowałem odnowienia) miałem 103 (patrz pierwszy post) + 50 z dni nastepnych. A więc wg tego co napisałem powinienem po roku mieć sumę 1814 + 50% * 1840 = ~2734. O to moje statystyki z tych odnowień dnia dzisiejszego: a więc moje obliczenia można wsadzić w ... albo wynik pomnożyć *5 |