tanie buty - Pytanie/Opinie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: tanie buty - Pytanie/Opinie? (/Temat-tanie-buty-Pytanie-Opinie-129849) Strony: 1 2 |
RE: tanie buty - Pytanie/Opinie? - Optymist - 11-03-2016 10:01 Powiem tak... w takich sklepach i za takie ceny to kupują dzieci, kobiety i idioci. Jeżeli w ogóle dostaniesz buty to będą to podróby z chin, jak będziesz miał problem z rozmiarem lub z tym, że drugi but jest inny to życzę powodzenia w odsyłaniu tych butów. Czytajcie sobie regulaminy, czytajcie... za 2 tygodnie będzie na innym sklepie. RE: tanie buty - Pytanie/Opinie? - Bajtek - 17-03-2016 14:47 Wg mnie Polaka nie stać jest na to, aby płacić 2 razy. Ostatnio sam nawet do tego doszedłem. Kupiłem termometr, oczywista w biedronce i jakie było moje zdziwienie gdy rozlał się wyświetlacz. Oczywiście reklamacji mi nie uznali, bo stwierdzili, ze przechowywałem go w ciepłym miejscu (chyba wg nich w piekarniku). No i musiałem kupić drugi, tym razem dołożyłem trochę kaski i kupiłem porządny, ze sklepu Geratherm, też bezdotykowy, model non contact. Z butami jest tak samo, lepiej dołożyć i być zadowolonym RE: tanie buty - Pytanie/Opinie? - milo - 17-03-2016 14:51 Odradzam. Już w tamtym roku bądź dwa lata temu był przypadek z bardzo podobną stroną, airmay po 250 zł, brat kupił dwie pary, 500 zł poszło w błoto. Ta strona wygląda bardzo podobnie. Poczekałbym jeszcze z miesiąc dwa zanim będziesz zamiawiał, wtedy już będą konkretne opinie w necie na temat tej strony. RE: tanie buty - Pytanie/Opinie? - xOceanFirex - 05-04-2016 18:07 Ja kupuje buty po prostu na bazarze. Kupisz za 50 zł za pare, rozwalą Ci sie po pół roku to kupujesz nowe i tak lepiej na tym wychodzisz. RE: tanie buty - Pytanie/Opinie? - Viktoria247 - 08-04-2016 20:48 Nie polecam stronki zostałam oszukana. Buty nie przychodzą. Firma nie istnieje. Jeżeli ktoś coś wie na temat stronki oryginalneobuwie.com proszę o kontakt - [email protected] |