![]() |
"Zaawansowany amator" w SUB-SMS - dziennik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: "Zaawansowany amator" w SUB-SMS - dziennik (/Temat-Zaawansowany-amator-w-SUB-SMS-dziennik-129786) |
RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - nicooo - 24-10-2016 17:34 Gratulacje wyników,myśle,że z czasem osiągniesz coraz lepsze efekty swojej pracy ![]() RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - sancte - 25-10-2016 11:33 Mam taką nadzieję! ![]() RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - sancte - 31-10-2016 00:15 ![]() Takie tam z dzisiaj. Jest super, nie narzekam! ![]() RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - piotrekprorok - 31-10-2016 00:37 No no, coraz lepiej ![]() ![]() RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - sancte - 01-11-2016 19:45 Witam wszystkich! ![]() Ostatnie dni bardzo mnie zdziwiły! Pozytywnie! Wyniki na poprzednie dni, to średnio 110 zł! Jestem bardzo zadowolony. Tutaj screen z dzisiaj! ![]() Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, tego mroźnego, 1 listopada! ![]() RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - ErgePL - 01-11-2016 20:19 Jak możesz to opisuj co zrobiłeś, a nie tylko same screeny zarobków wrzucasz. Równie dobrze mógłbyś te zdjęcia do forumowej galerii wrzucać. ![]() Ale w każdym razie powodzenia. ![]() RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - Postro - 01-11-2016 20:31 Nadal na spamie lecisz czy już coś własnego postawiłeś? ![]() RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - sancte - 01-11-2016 20:51 No wybaczcie panowie. Już się poprawiam! ![]() Więc tak, kiedy łudziłem się facebookiem, nic na nim nie zdziałałem. Odpuściłem sobie. Postawiłem swoją stronę z filmami, fake content oczywiście. Jakaś część leadów pochodzi właśnie z niej, odpowiednio dobrane tagi i cały tekst poszczególnych postów i google szybko wybił mi ją w topkę przy odpowiednich, najczęściej wpisywanych słowach kluczowych. Drugim moim źródłem (a zarazem najważniejszym) są serwisy z pobieraniem plików. Żaden spam, żaden facebook. Pozdrawiam gorąco! RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - nicooo - 01-11-2016 20:52 Od setek zaczynasz do tysięcy przechodzisz! ![]() RE: Dziennik Nowego w wielkim świecie zarobku [SUB-SMS] - sancte - 01-11-2016 21:00 Od dzisiejszego dnia będę wyznaczał sobie cel na cały miesiąc. Zacznijmy więc z listopadem! CEL NA LISTOPAD * 200 / 1000 zł * Stworzyć i wypromować fanpage o tematyce "gimb" * Dodać kilkadziesiąt filmów na stronę - powiedzmy 60 filmów. Dwa dziennie. (2/60) Aktualne i wcześniejsze zarobki lecą na full automacie. Postaram się wchodzić tutaj co kilka dni i zdawać pełną relację! Pozdrawiam |