Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Najdoskonalsze Konta Facebook ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Najdoskonalsze Konta Facebook ! (/Temat-Najdoskonalsze-Konta-Facebook-129720)

Strony: 1 2

RE: Najdoskonalsze Konta Facebook ! - diabliko - 28-02-2016 23:10

Konta dobre jakościowo, warte kupna.
Polecam Wink

Najdoskonalsze Konta Facebook ! - Mikey - 29-02-2016 00:25

Odezwij sie kiedy będziesz miał gotowe konta od ręki. Wezmę 5 sztuk.

RE: Najdoskonalsze Konta Facebook ! - Jork - 29-02-2016 10:18

Dzięki wielkie zarąbista robota naprawdę polecam !

RE: Najdoskonalsze Konta Facebook ! - BuLa1100 - 03-03-2016 11:50

Wszystkie OPŁACONE zamówienia zostały zrealizowane !
Ze względu na przerastającą mnie ilość zamówień zmieniam system !
Od dziś w temacie głównym będzie licznik aktualnie dostępnych kont aktualizowany na bieżąco .
Gdy wynosi 0 znaczy, że na chwilę obecną brak kont, a gdy jest dodatni oznacza dostępność kont na JUŻ !

RE: Najdoskonalsze Konta Facebook ! - jarekxD - 03-03-2016 20:23

@[BuLa1100] troche nie fair. Konta miałem mieć na środe, a czwartek wieczór i pracować nie moge Angry

RE: Najdoskonalsze Konta Facebook ! - BuLa1100 - 03-03-2016 20:25

Nie pobrałem opłaty za konta więc tak na prawde do niczego się nie zobowiązałęm. Wielu osobom wspominałem, że dam rade ale niestety nie jestem robotem i wywiązałem się ze wszystkich zamówień opłaconych i teraz sprzedaje bezpośrednio w chwili kiedy mam dostępne.
Przepraszam, jak tylko coś będe miał się odezwe
Tworzę codziennie

RE: Najdoskonalsze Konta Facebook ! - jarekxD - 03-03-2016 20:29

@[BuLa1100] mogłeś chociaż wspomnieć na pw, że nie dostarczysz kont, nie śledzę tematu 24/7. Dobra, jak będziesz coś miał pisz Smile

RE: Najdoskonalsze Konta Facebook ! - BuLa1100 - 03-03-2016 20:30

Postaram się do weekendu ogarnąć ok 50 kont więc dostarczę najpierw wszystkim z którymi już wcześniej rozmawiałem !

Najdoskonalsze Konta Facebook ! - Majka - 04-03-2016 20:34

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.