![]() |
[SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! (/Temat-SPRZEDAM-Reklama-na-3-FANPAGE-ach-GIGANTYCZNA-AKTYWNOSC-129449) Strony: 1 2 |
RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - Robaczek12 - 24-02-2016 08:23 Panie Wojtku reklam sie nie kupuje ponieważ to jest loteria dojdzie po 20 czy 50 like na FP za 10zl to sie nie opłaca tylko zaproszenia do polubienia FP można kupić wiecej będzie like itd.Pozdrawiam RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - DC1 - 24-02-2016 12:41 (24-02-2016 07:43)Wojtek574 napisał(a): Ja niestety sie zawiodłem wykupiłem reklamę i niestety moze max 50 like doszło i to nie wiem czy tyle. Wedlug mnie juz lepiej za 6 zl kupic u kogoś dwa razy zaproszenie do polubienia fp lepiej wychodzi. Nie wiem moze moj fp nikogo nie zainteresował ale wątpię bo tetamtyka to memy komixxy itp a autor piszę ze u niego większość to 13-17 przedzial wiekowy więc według mnie powindlo przybyć spora ilość like. Nigdy nie jestem w stanie określić, czy dany fanpage zdobędzie uznanie fanów. Nie bez powodu również podałem dokładne informacje nt. płci i wieku tych osób. Akurat sam promuję swoje mniejsze fanpejdże i jestem bardzo zadowolony z efektów. ![]() RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - master4 - 24-02-2016 16:14 To wszystko zależy też od tła, profilowego, nazwy, tematyki i trendu. A komixxy, sentencje no cóż to się trochę wypaliło i jest tego dużo ale nie ma takiego boom. A jak sam autor pisze, większość fanów to kobiety, a chyba płeć męska przeważa w komixxach. Autor podał wszystkie ważne informacje ale zawsze jest %, że coś może nie wypalić i trzeba to wliczyć w ryzyko. RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - DC1 - 24-02-2016 17:03 Dokładnie. Nie zdajecie sobie sprawy jak ładne tło i chwytliwa nazwa może zwiększyć skuteczność reklamy. ![]() RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - paweuq - 27-02-2016 21:01 Witam Zakupiłem u DC1 reklamę na jego FP. Śmiało wszystkim odradzam! Ten człowiek to zwyczajny oszust! W ofercie piszę, że jego FP nie są zaspamowane i starannie prowadzone, a co się okazuje? Oszust pod nickiem DC1 codziennie spamuje swoje FP! Po wstawieniu mojego linka na te FP miałem 10 wejsc! Napisałem żeby podal linki do fp nie odpisał, poinformowałem również o tym, ze tylko 10 wejsc miałem, on na to odpowiedział nie wiem co jest nie tak u mnie w suby mam 150 wejsc dziennie! Użytkownik @[DC1] zasługuje na bana! RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - DC1 - 27-02-2016 21:38 Fanpejdże nie są spamowane, są mega aktywne, codziennie pojawia się na nich realny, interesujący content, który 100 like zbiera w mniej już 30 minut. Proponowałem Ci normalną rozmowę jak człowiek z człowiekiem i znalezienie rozwiązania w drodze konsensusu, a Ty zacząłeś mnie wyzywać. Wybacz, ale chyba nie sądziłeś, że na programie WYGRAJ DOŁADOWANIE uda Ci się jeszcze zarobić? To było już przerabiane tysiące razy, więc nie miej do mnie pretensji, że nikt nawet nie chciał wejść w link. Zaoferowałem realną usługę - posty wiszą na stronie do tej pory. Jeśli content się nie sprawdził, zadaj sobie pytanie dlaczego, zamiast oskarżać wszystkich dookoła. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, wypełniłem swój obowiązek, tak jak powinienem. Jeśli chcesz, zamieszczę jeszcze raz twoją reklamę za darmo, żebyś przekonał się, że dobry content ma znaczenie. Wynika to wyłącznie z mojej dobrej woli. Pozdrawiam. RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - razorek - 27-02-2016 21:43 (27-02-2016 21:01)paweuq napisał(a): Witam Człowieku, jedno wyklucza drugie. Skoro napisałeś, że nie podał Ci linka to skąd możesz wiedzieć, czy są zaspamowane czy nie? Podejrzewam że chciałeś spamować jakimiś doładowaniami, w dzisiejszych czasach na prawdę trzeba być idiotą, żeby się na to nabrać. I jak już, to jest napisane a nie piszę panie hejter. RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - paweuq - 27-02-2016 21:59 ![]() Po pierwsze kiedy proponowałeś mi jakieś rozwiązanie? (podeślij screena z naszej rozmowy bo nie pamietam tego) Po drugie w którym momencie Cię wyzywałem?( w naszej rozmowie użyłem 2 razy niecenzuralnych słów które nie tyczyły się Ciebie ) Po trzecie jakie wygraj doładowanie? ![]() Jeśli są aktywne czemu nie podeslesz linków tych fp? Można rzec że z Ciebie drugi Andersen albo Brzechwa takie bajki piszesz! ![]() (27-02-2016 21:43)razorek napisał(a):(27-02-2016 21:01)paweuq napisał(a): Witam Bo napisal mi na gg ![]() Jutro podeśle screen naszej rozmowy! PS. Czyżby to multikonto pana DC1? RE: [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - DC1 - 27-02-2016 22:02 Nikomu do tej pory nie podawałem linków i nikt nie miał do mnie pretensji. Większość reklam sprawdziło się całkiem dobrze i nawiązuję dalszą współpracę z reklamodawcami. Jeśli masz do mnie jakieś zastrzeżenia, zgłoś to z odpowiednimi dowodami do moderatora. [SPRZEDAM] Reklama na 3 FANPAGE'ach | GIGANTYCZNA AKTYWNOŚĆ! - MaLiN - 01-03-2016 22:54 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |