Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st (/Temat-Zarabianie-na-motywatorach-przez-skracanie-linkow-przez-Adf-ly-i-Sh-st-129322) |
RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 19-02-2016 21:31 Dodałem 15 linków i wyskoczyło, że musze odczekać 12h . Rozumiem, że 15 to max ? RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 19-02-2016 21:32 Po wygenerowaniu linków te 5 punktów jest odejmowane. Zabezpieczenie przed nadpodażą linków. Dzięki temu każdy kolejny punkt który zdobędziemy na 100% do nas wróci, tak działa ten system Właśnie jeśli zastosuję znacznik "a href" do otwierania linka w nowej karcie to przeglądarka będzie wysyłała taki http_refferer. Przez co z czasem jak użytkownik będzie klikał jego kliki będą mniej warte. Ale po kliknięciu w pole linku sam się zaznacza sam. Wystarczy szybka kombinacja Ctrl+C(kopiuj) i Ctrl+V(wklej) i gotowe Jednak trzeba się do tego przyzwyczaić. @Edit Zabezpieczenie 12h chroni przed nadmiernym generowaniem linków. Wystarczy nawet 5 linków, a dużo nazbieranych punktów. Osobiście polecam generować po 5 dla każdego z serwisów i po prostu zbierać jak najwięcej punktów. Jeśli w systemie jest dużo linków i aktywnych użytkowników to na godzinę można ~2$ nawet wyciągnąć RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 19-02-2016 21:35 Hmm co w momencie kiedy na stronie jest informacja, że już 3 razy mój mem był wyświetlony, a na adfly w wyswietleniach 0 ? RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 19-02-2016 21:37 Wyświetlenia na adfly aktualizują się chyba z godzinnym opóźnieniem. Też zakładałem nowe konto, chociaż mam 10 wejść to też właśnie 0$. Pamiętam jak kiedyś tam zarabiałem to im się nie spieszyło z aktualizacją wyświetleń. Ale na shst widać dokładnie, że wszystko działa sprawnie, bo tam aktualizują co kilka minut RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Giorgios - 19-02-2016 21:39 Dobra opcja własnie testuję RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 19-02-2016 21:40 OK to mam kolejną rzecz do poprawy Linki do adfly wygenerowało 5 i wyskakuje, że kolejne dopiero po 12 h, mimo, że posiadam punkty. Z shorte nie ma tego problemu, wygenerowałem 15 linków. Statystyki z sh.st > http://prntscr.com/a5g8iu A na stronie napisane,że kliknięto mi już 10 razy w mema > http://prntscr.com/a5g93g Lookne za kilka minut to zobaczymy czy dobrze zlicza. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Pasza dla konia - 19-02-2016 21:46 Cytat:1264: Out of range value for column 'ip' at row 1 Nie da się zalogować RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - milosz998 - 19-02-2016 21:49 Nie kumam trochę. Mam 5 linków, muszę generować więcej czy ludzie moga klikać w te 5 za punkty, które zdobyłem? Tak nawiasem mam 6 wejść według was w moje linki, a na adf.ly żadnego RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 19-02-2016 21:51 Nie chodzi, żeby jak najwięcej linków wygenerować tylko raz 5, a jak najwięcej punktów później zdobyć Bo wygenerujecie 10 linków to jest -10pkt a przy 5 za 10pkt macie 5 linków i 5 wejść w te linki Liczy się jakosć, a nie ilość @Pasza dla konia Informatyk już nad tym pracuje, niedługo powinno zostać naprawione @Edit: Błąd "1264: Out of range value for column 'ip' at row 1" został już naprawiony. Logowanie działa poprawnie Zapraszajcie znajomych! Im więcej osób w systemie, tym szybciej Wasze linki zostaną kliknięte. Przykładowo 100 osób wygeneruje po 500linków. Kliknięcie 100 linków to niecałe 10 minut, a wtedy mamy już ponad złotówkę RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Miluus - 19-02-2016 21:55 Czy ja wiem czy to opłacalne... 1 punkt = 1 wejście... troche trzeba spędzić nabijając te punkty... A czy dało by się podpiąć pod to bota? |