Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę (/Temat-GetGems-komunikator-tworzacy-kryptowalute-129277)

Strony: 1 2

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - Amarenka - 23-02-2016 03:34

Napisałem na GG mam pewien problem ;X

@Edit

Kolega powyżej napisał jak się powinno wypłacać mój problem polega na tym że po zeskanowaniu kodu mój balans wynosi 0 gdzie mam te gemy :X

http://imgur.com/gZ6tBgK

Przeinstalowałem aplikację w celu zresetowania ustawień i nadal nic :X

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - Wojtantv - 23-02-2016 16:15

Działa na WP 8.1?

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - jooni22 - 23-02-2016 19:06

Nie wiem czemu masz walutę bitcoin powinna być domyślna Gems zobacz w ustawieniach.

Na WP niestety nie ma, ale jest wersja webowa.

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - Amarenka - 23-02-2016 22:04

Bawiłem się ustawieniami i dalej to samo ;x ma ktoś podobny problem?

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - elbowndg - 23-02-2016 22:10

przy okazji sprawdzcie ile syfu sie instaluje na telefonie z tą aplikacją ;P i 2 silent instalery nawet Smile

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - MistrzuSysi - 24-02-2016 16:21

a jak wypłacić te gemsy na jakiś portfel?

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - jooni22 - 25-02-2016 17:08

UWAGA! Dzisiaj lub jutro będzie instrukcja w jaki sposób zlecać do wypłaty Gems lub wymieniać na inne kryptowaluty ponieważ oni to zmienili, ale jeszcze nie dodali tutoriala żadnego Emotikon smile Wypłaty, które zostały zlecone starym sposobem i nie doszły. Także proszę uzbroić się w cierpliwość, jak tylko czegoś się dowiem, dam znać Smile

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - tomek019 - 25-02-2016 17:35

Gemsy można też zarabiać w My Ad Cubes Smile które odrazu nam się konwertują na $$. I możemy ich dostać 0,1$ dziennie Smile

RE: GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - Amarenka - 26-02-2016 20:41

(25-02-2016 17:08)jooni22 napisał(a):  UWAGA! Dzisiaj lub jutro będzie instrukcja w jaki sposób zlecać do wypłaty Gems lub wymieniać na inne kryptowaluty ponieważ oni to zmienili, ale jeszcze nie dodali tutoriala żadnego Emotikon smile Wypłaty, które zostały zlecone starym sposobem i nie doszły. Także proszę uzbroić się w cierpliwość, jak tylko czegoś się dowiem, dam znać Smile

Czekam z niecierpliwością =)

GetGems - komunikator tworzący kryptowalutę - Hybrid1990 - 01-06-2021 12:15

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.