Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam pracy w internecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Szukam pracy w internecie (/Temat-Szukam-pracy-w-internecie-129276)

Strony: 1 2

RE: Szukam pracy w internecie - mikuss - 19-02-2016 12:33

Zabawne jest jak przyjdzie lider naganiacz i będzie wpierał, że coś jest czymś jak nim nie jest a jak brak argumentów do dyskusji to liderek zaczyna pieprzenie o posiadaniu kont i tak dalej.
Ja rozumiem, że chcesz na maxa ludzi oszukać by wpłacili i stracili a ty swoją stratę po inwestycji jakoś zrekompensować % z refów, ale niestety Tm to scam i każdy napisze, że się nie inwestuje już tutaj obalając kłamstwa takich zwykłych kłamców jak ty liderze naganiaczu

p.s zgłoś się do Swojego Chajkowskiego i zapytaj czy dalej płaci po 50$ od łeba za wskazanie tych co źle piszą o waszym ponzi piramidzie biznesie bez ryzyka.
Tyle tutaj tych "złych" więcej dostaniesz $ za konfidents niż z oszukanych nagonionych do trupa i z prowizji od wpłat.

RE: Szukam pracy w internecie - vojtec - 19-02-2016 23:00

A czy TM realizuje zlecone wypłaty na bieżąco, zgodnie z regulaminowym czasem? Bo sam fakt, że paczki pracują nic nie znaczy.

RE: Szukam pracy w internecie - count765 - 19-02-2016 23:05

Odkąd Paypal zakończył współpracę z piramidami finansowymi, cały "stary świat" HYIP'ów upadł. MPA padło, Traffic Monsoon to też tylko kwestia czasu. Wink

RE: Szukam pracy w internecie - todek78 - 19-02-2016 23:08

(19-02-2016 12:29)mikuss napisał(a):  wystarczy poczytać prawdziwą prawdę :
http://goo.gl/yoDCZt

I dla Ciebie to źródło to 'prawda'?
No w sumie może i kiedyś będą mieli rację. Szkoda tylko, ze od ponad roku mówią od upadku TM. Tak to i ja mogę przewidywać i swoimi mądrościami się popisywać.
Czytasz regulaminy hyipów i revsharów? Jak tak, to wiesz, że nie gwarantują zarobków a nawet zwrotu wkładu, więc gdzie tu widzisz scam - czyli oszustwo? Smile
ja tu widzę tylko pogłębiająca się głupotę tych co wchodzą ze świadomością straty a potem krzyczą, wyzywają d oszustów i dochodzą swego w sporach. Nic dziwnego, że je przegrywają, bo jak można walczyć o coś czego nikt wam nie obiecuje...
Brak słów... I głębokie współczucie...

RE: Szukam pracy w internecie - Leos2011 - 20-02-2016 08:31

Panowie, wydaje mi się, że autor wątku o co innego pytał, prawda?

RE: Szukam pracy w internecie - Bart89 - 22-02-2016 01:51

Prawda. Wolalbym jednak poczytac o fajnych propozycjach, ofertach gdzie mozna zarobic w internecie.

RE: Szukam pracy w internecie - $$[BiznesMan]$$ - 22-02-2016 10:31

Ja bym ci kolego proponował branże PPI (PayPerInstall) sam od tego zaczynałem, a poradniki z tego forum bardzo mi w tym pomogły i teraz zaczynam zarabiać z tego coraz ciekawszą kasę Cool. Na początek daj sobie spokój z hyip-ami bo to jest kawał g*wna i łatwiej tam stracić niż zyskać i tylko się niepotrzebnie zrazisz na starcie. Jeśli chodzi o PPI to najpierw musisz nabyć trochę wiedzy na ten temat także przeczytaj sobie któryś z tych poradników są naprawdę dobre: http://zarabiam.com/Temat-Zbior-Poradnikow-Ppi-123002

Szukam pracy w internecie - surfer0700 - 22-02-2016 10:31

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.