Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
"Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik (/Temat-Zrobie-ta-pege-zeby-nie-przegrac-Tygodnik-129050)

Strony: 1 2

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - Kryminalista - 21-02-2016 13:48

[Obrazek: 9dg6wBG.jpg]
Witam wszystkich,nadszedł czas na podsumowanie tygodnia.Więc jak na moje nieszczęście złapałem zapalenie oskrzeli,2 tygodnie zwolnienia mam.Źle sie czułem przez pierwsze 4dni potem zacząłem działać.Rozpocząłem kurs graficzny - narazie sama Teoria,przyda mi sie w przyszłości przy tworzeniu róźnych potrzebnych mi rzeczy.Następnie chciałbym pokazać lekką progresje mojej strony,na początku myślałem żeby sobie to odpuścić ale gdy zrobiłem małe porównanie to nie jest źle,problem w tym że nowe nishe generują bardzo mały % zarobku,większość generują stare,pozjadane nishe których jest setek w google.Sam sie dziwie,a co do kontynuacji projektu to mam spory dylemat ze względu na to iż jest to fake content,zwykły sub-sms ale pare stówek na nim zarobiłem.Oto pogląd zarobków i konwersja.
[Obrazek: hjLQNAh.jpg]
Zdjęcie przedstawia 6 okresów od Sierpnia po Styczeń.Jak możecie zauwazyć liczba wejśc stale wzrasta,niby to dobry znak.Posty dodaje kiedy chce.Zarobki póki co są marne ale około 30 postów sie musi wypozycjonować i myśle że będzie okej.Jest to typowy automat,nic nie robie poza opłacaniem hostingu.Do zobaczenia w następnym tygodniu.

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - Pmxq - 21-02-2016 16:57

Jeżeli to automat to bardzo dobrze, nic tylko rozwijać, żeby zyski się powiększały Wink Powodzenia życzę! Big Grin

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - Kryminalista - 28-02-2016 22:45

Witam wszystkich,tutaj pokazane są statystyki mojej strony w tym miesiącu - Luty.
[Obrazek: mFPmtbq.png]
Jak widać strona robi cały czas progress,mimo że nie zamieszczałem dawno postu.Cały czas ucze sie w photoshopie i kontynuje kurs,zaniedługo zaczynam następny.Od tego tygodnia zamierzam równiez SOLIDNIE zacząć uczyć sie językiem by umieć sie nim posługiwać KOMUNIKATYWNIE.Chce działać na bardzo popularnej aplikacji na androida,taka z zielonym ptaszkiem.Dokładnej nazwy nie pamiętam Big Grin
Mój challange to 30dni z Angielskim,bez dnia przerwy oczywiście.Pozdrawiam wszystkich Smile

A tutaj bardzo ciekawy kawałek od Penxa.Warte odsłuchania ;p

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - paweuq - 07-03-2016 19:20

@[Kryminalista] jak tam twoje cele i zarobki? Smile

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - ivandzms - 07-03-2016 20:25

Tak poważnie to jest to pierwszy taki tygodnik a'la dziennik który naprawdę mi się podoba. Widzę, że chwilę to już trwa więc standardowe powodzenia bla bla bla, ale przede wszystkim chciałbym ci życzyć dużo determinacji i uporu. No i propsuję za Abla Big Grin Poważnie będę zaglądać... nie spier... tego Big Grin

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - Kryminalista - 08-03-2016 15:41

2 dniowe opóźnienie Przepraszam,ale przez ten cały czas czytałem i testowałem po 11h,uzupełniałem braki - w programowaniu.
Na mojej stronie padł rekord dnióweczki.
[Obrazek: OjBFhqK.jpg]
4 leady - dniówka,nie jest źle.I wpadł mi kolejny POMYSŁ - stworzenie serwera do gry MMORPG - potem tworzenie grafik do niej na zamówienie dla innych,ale mam duże luki w moich umiejętnościach, wszystko da sie nadrobić.W tym tygodniu mam straszny zapierdol z nauką wiec w następnym podsumowaniu może być mało informacji.
Na mojej stronie nie dodawałem żadnych wpisów - ale zarobki idą, w tym miesiącu 45zł.

FOREVER JA.

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - xcube2 - 20-03-2016 12:25

powodzenia Smile

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - paweuq - 03-04-2016 12:52

@[Kryminalista] I jak tam postepy? Tylko nie mów, że odpusciłeś!

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - ivandzms - 04-04-2016 11:37

(03-04-2016 12:52)paweuq napisał(a):  @[Kryminalista] I jak tam postepy? Tylko nie mów, że odpusciłeś!

Dokładnie, wracaj na Ziemię, bo zaraz tygodnik zmieni się w miesięcznik. Czekam na wpisy Wink

RE: "Zrobie tą pęge żeby nie przegrać" - Tygodnik - paweuq - 27-04-2016 14:32

Kolega albo zapomniał albo się poddał. A się ładnie zapowiadało! Za dużo rzeczy na raz. Też tak miałem i zawsze nie wychodziło Wink Zacznij pierwszy i go skoncz nastepnie drugi rozpocznij i ukoncz i tak dalej nigdy inaczej.