Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Autopilot 50$ + w tydzień ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Autopilot 50$ + w tydzień ! (/Temat-Autopilot-50-w-tydzien-128857)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - Stworkowaty - 11-02-2016 16:40

I jutro już pewnie strona przestanie płacić za to że ruch z Hitleap.. zawsze tak było.. Big Grin

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - krzysiek349 - 11-02-2016 16:42

wyświetlenia wpadają, kasa wpada - tak jak mówisz około 0,02$ za 1000 wyświetleń. Lepiej dać na full niech leci czy tylko powiedzmy 200 hits dziennie w hitleap, aż urośnie stawka? wiesz...żeby nie zmarnować minut na stawkę 0,02$ a gdy urośnie do 5$ zero ;d

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - meverin - 11-02-2016 16:43

No nie wiem, ja dobiłem do 150$ ale mam nowego autopilota. Teraz tylko tam jestem na potrzeby poradnika Smile Mnie to nie zdziwi jak to będzie w koszu za dzień czy dwa. Jechałem tak dość długo i wypłata doszła. Niektóre wejścia z hitleapa nawet nie wchodzą i od początku tak było mimo wszystko wydaje mi się, że kilka osób dorobi sobie na tym chociaż kilka $.

Ja miałem około 2k hitów na jedną stronę ale wydaje mi się że to dużego wpływu nie ma.

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - rozekrr - 11-02-2016 16:44

No tak, ale daj przykład takiej strony albo napisz czy coś na nią trzeba wstawić?
Na stronę wstawiamy 3 reklamy czy 1 wybraną?

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - Stworkowaty - 11-02-2016 16:45

Z tego co wyczytałem na jedną stronę wrzucasz 3 reklamy.

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - meverin - 11-02-2016 16:47

Tak jak post wyżej, 3 reklamy na jedną stronę.
Nic na nią nie wstawiasz no chyba, że chcesz mieć w 100% wiarygodną stronę, jak dla mnie strata czasu.

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - zbyszeq - 11-02-2016 17:21

Ogarniałem sposób, i powiem tak - zalicza bardzo bardzo mało w porównaniu do realnego nakłądu Hitleapa.
Po 2 na zagranicznych forach ta metoda była, i ludzie napisali, ze serwis to scam - wypłacają tylko to co chcą. A niektórym wcale.
Oczywiście wszyscy cisną na TE.
Mimo to jeżeli Tobie na prawdę wypłacili to spróbuje - mam około 10VPSÓW aktualnie + HL premium więc powinno być szybko do 20$ i powiem co ze mną.
Jednak daje Ci reputa za chęci, i przetłumaczenie na Polski z zagranicznego forum metody Tongue.

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - meverin - 11-02-2016 17:32

Jeśli faktycznie to scam to nie wiem Sad(( W sumie dobrze, że zmieniłem metodę a nie dalej się w to bawiłem.
Ale daj znać co i jak....
Przepraszam wszystkich z góry, myślałem, że skoro mi zapłacili a ja zazwyczaj mam pecha to i innym też zapłacą.
Sam postaram się jeszcze wypłacić.

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - Czaq - 11-02-2016 19:01

(11-02-2016 17:21)zbyszeq napisał(a):  Ogarniałem sposób, i powiem tak - zalicza bardzo bardzo mało w porównaniu do realnego nakłądu Hitleapa.
Po 2 na zagranicznych forach ta metoda była, i ludzie napisali, ze serwis to scam - wypłacają tylko to co chcą. A niektórym wcale.
Oczywiście wszyscy cisną na TE.
Mimo to jeżeli Tobie na prawdę wypłacili to spróbuje - mam około 10VPSÓW aktualnie + HL premium więc powinno być szybko do 20$ i powiem co ze mną.
Jednak daje Ci reputa za chęci, i przetłumaczenie na Polski z zagranicznego forum metody Tongue.

Zbyszeq informuj nas na bieżąco jak się maja sprawy ok? Bo czuje, ze bedzie za kilka dni ban za wejscia z hitlip Smile

RE: Autopilot 50$ + w tydzień ! - Stalmer - 11-02-2016 20:02

Ale adhexa nie banuje za TE a bynajmniej z tego co mi wiadomo 90% wyświetleń ich reklam właśnie pochodzi z TE.