Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut (/Temat-Miner-Gate-serwis-do-kopania-cryptowalut-128517)

Strony: 1 2 3

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - nfcprod - 06-03-2016 18:14

słabo 20 H/s , nieopłacalne Sad

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - surfbar - 06-03-2016 18:43

Ja sie nigdy nie moglem polapac jak tego typu programy skonfigurowac
trzeba wklejac nicki hasla porty :-D
Nie na moja glowe Smile

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - chmura86 - 04-04-2016 21:58

dziadostwo z wirusami a program stary jak swiat ma rok lub lepiej

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - AzotoN1 - 17-04-2016 16:55

czy 120H/s to dobrze? Nie wiem jak to konfigurować i nie wiem czy kopać te XML czy BitCoiny :/ Ktoś coś może pomóc?

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - kubagrzybowski - 17-04-2016 19:07

dzisiaj nie wiadomo do końca co kopać ty programem, jeszcze niedawno miałem fajne osiągi a teraz to mi wychodzi marne 5k -10k sh na dobę a kopanie często staje i trzeba resetować albo zmieniać walutę. Mój zarobek za ten weekend 0.00014875BTC wcześniej tyle miałem po kilku godzinach nie opłacalne ale na szczęście na kompie w pracy idzie więc prąd za free.

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - sebulus123 - 17-04-2016 20:15

Proszę o priv w sprawie programu

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - MalyJohn - 30-04-2016 22:30

Wróciło do normy wydobywanie? Może jest jakaś "blokada" która ogranicza wydobywanie po pewnym okresie działania programu?

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - kubagrzybowski - 01-05-2016 14:01

jak dla mnie coraz gorzej, przez weekend stop (zatrzymało) mimo iż komp chodzi i się marnuje się dobrze jednak że jutro do pracy

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - kabza - 09-05-2016 16:33

Dla tych co nie wiedzą jak to skonfigurować i jak sobie poradzić https://www.youtube.com/channel/UC5klzJ_MUeeugmjy2ZjxlbQ znajdziecie 2 poradniki dotyczące miner gate

RE: Miner Gate - serwis do kopania cryptowalut - kubagrzybowski - 09-05-2016 19:47

ustawie tak jutro na 3 kompach i zobaczymy czy ten poradnik jest coś wart